En 40 kvadratmeter lejlighed med en smart og rummelig indretning af Pressenter Design

Den faktiske størrelse af et hus eller lejlighed er meget vigtigt, når du beslutter dig for at få dig selv til et nyt hjem. Men hvis du af en eller anden grund slutter med et lille sted, betyder det ikke, at du bliver nødt til at bo i et rodet lille hjem uden plads til noget. Faktisk er indretningen lige så vigtig som størrelsen, og det kan ændre alt.For eksempel har denne 40 kvadratmeter loft en beskeden størrelse, men det ser ikke desto mindre rummeligt og luftigt ud. Indretningen var et projekt af det polske firma Pressenter Design.

Loftet blev købt af en mor og hendes 6-årige datter, og det betød, at indretningen skulle være simpel for at spare plads og undgå at få det til at se rodet ud, men det skulle også indeholde nogle smust0have-funktioner som et studieområde for eksempel.

MoreINSPIRATION
  • 35 kvadratmeter undersøgelse med minimalistisk interiør
  • 48 kvadratmeter lejlighed med en lys og funktionel indretning
  • 40 kvadratmeter lejlighed med velkendt svensk interiørdesign

Ved udformning og udsmykning af dette sted var fokus på at skabe en fleksibel plads, der ville reagere på befolkningens voksende behov. Både moderen og datteren havde brug for egne rum. Moderen havde brug for et lille rum, hvor hun kunne slappe af og slappe af efter en stressfuld dag på arbejdspladsen, mens datteren havde brug for et sted at studere i skoletiden samt noget plads til at spille på fritiden.

Da der ikke var plads nok til et separat studierum, blev dette område indarbejdet i stuen. Det har opbevaringsskabe og masser af plads til forsyninger. Det lange skrivebord er perfekt, da det giver både mor og datter mulighed for at bruge det på samme tid, om de laver forskellige ting eller arbejder på lektierne. Et lignende design blev vedtaget for resten af ​​loftet. Samlet set er indretningen meget enkel, og fokus er på funktionalitet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar