En 55 kvm lofts lejlighed med et frisk skandinavisk interiør

Loftet lejlighed har noget særligt, at du virkelig ikke kan komme andre steder. Det er hovedsagelig på grund af beliggenheden og det faktum at alt du har over dig er taget, om det faktum at du kan beundre alle de smukke udsigter fra dine vinduer og nogle gange også på grund af form af tag, bjælker og fleksibilitet du har når du organiserer og dekorerer interiøret. Denne hygge kan ikke engang blive ødelagt af kolde farver som hvid.

Denne loftslejlighed dækker et areal på 55 kvadratmeter og det tillod dets ejer at komme med en stor indvendig indretning. Valget var et skandinavisk indretning domineret af enkelhed. Baggrunden er hvid som i de fleste lignende designs. Men i stedet for at gå alle minimalistiske, har denne lejlighed en ret farverig indretning. Det er fyldt med farverige accent stykker, der skaber et forfriskende og stilfuldt overordnet look.

MoreINSPIRATION
  • Chic lofts lejlighed med farverigt interiør og synlige bjælker
  • Stilfuld loft lejlighed i Madrid ved Juan Manzanares
  • Sort og hvidt loft interiør med levende farver i farver

De vinklede lofter skaber en følelse af varme og hygge og resulterer i en meget indbydende atmosfære på trods af indretningens enkelhed og koldhed. Alle accent stykker har fed og levende farver, og de deler ikke helt et tema. Men alle bidrager til en samlet dynamisk og afbalanceret indretning. Hvad der også er smukt er den måde, som alt supplerer alt andet. Belysningsarmaturerne er sarte og stilfulde og dekorationerne er enkle, men meget velegnede.{fundet på decoist og Alvhem}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar