Et smukt DIY palletegn til efteråret

Der er mange smukke ting, du kan gøre fra en træpalle. Det er altid interessant at se, hvordan noget så simpelt og almindeligt, at du i grunden finder tætte humle, på gaden og få gratis, kan omdannes til så mange fantastiske projekter. En træpall kan blive en smuk dekoration, hvis du ved hvordan man bruger den. For eksempel kan du gøre det til et display til mantelen.

Nu da det er faldet, skal vi begynde at renovere vores hjem. Det behøver ikke at være noget drastisk, men kun et par ændringer, måske nogle nye dekorationer og accent stykker. Vi har lige fundet en god idé til et DIY projekt. Det er et paletskilt til mantelen, og det er nemt at lave og se meget smukt ud. Hvad du skal gøre er at finde en træpalle og fjerne nogle af stykkerne for at få et tegn. Dimensionerne kan variere afhængigt af størrelsen af ​​dit mantel. Når du har gjort det, er det tid til at begynde at male. Du skal bruge nogle maling i efterår farver og en pensel.

MoreINSPIRATION
  • Pallet String Art Velkommen Sign DIY
  • DIY Rustik tegn til velkommen fald
  • En faldeindretning til din falske mantel

Til denne del har du brug for noget talent, så du kan enten gøre det selv eller bede om hjælp fra en ven, der er lidt mere talentfuld end dig. Brug kridt til at lave en skitse af et blad og male det gult. Sørg for at du bruger forskellige nuancer til at fange sin sande skønhed. Derefter kan du også male resten af ​​tegnet. Når alt er tørt, kan du skrive en besked på tegnet. Brug sort spray maling, da det er en farve, du skiller sig ud på den gule og grå baggrund. {Fundet på serendipityrefined}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar