En smuk gammel Falsterbo ejendom

Denne ejendom er beliggende i hjertet af gamle Falsterbo, og det stammer fra 1750'erne. Det har en masse historie og alt, hvad der nu er på markedet for 24,5 millioner SEK. Fordi den havde en så rig historie, er alt blevet bevaret, og renoverings- og moderniseringsprojekterne blev omhyggeligt gennemført. Der er ikke noget spektakulært om denne ejendom, bortset fra dens naturlige skønhed.

Ejendommen indeholder et dejligt gårdshus med 9 værelser. Det dækker et areal på 198 kvadratmeter og har to etager. Inde er der gamle trægulve, dybe vinduer, en åben pejs, loftbjælker og mange andre smukke detaljer, der er bevaret gennem årene. Huset har et lille køkken, der kan nås direkte fra gården. Ved siden af ​​køkkenet er der en spisestue. Når du går ind, kan du gå direkte til kæledyrsafdelingen.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Ejendom i Vancouver nu til salg
  • Smuk have ejendom i attraktiv Svalnäs
  • Smuk havnefront ejendom på Mercer Island

Stueetagen indeholder to indbydende soveværelser og et badeværelse. Første sal har skråt tag og indeholder fire flere soveværelser i forskellige størrelser samt et badeværelse. Alle værelser har vinduer med udsigt over gården og den enorme 2662 kvadratmeter ejendom. Huset har en separat fløj, der indeholder et bryggersværelse, et kedelrum, gæsteværelserne og opbevaringsområderne. Det er en lille fløj mod vest. Ejendommen er meget smuk og på grund af sin historie er den også kulturelt beskyttet med bevaringskrav. {Found on skeppsholmen}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar