En smuk afspilning af sort / hvide mønstre suppleret af bursts of yellow

Nu har du sikkert bemærket, at vi har et særligt sted i vores hjerter for sort og hvidt interiør. Selvfølgelig behøver et rum mere end bare disse farver for at være smukt. Men det er nemt at komme med en stilfuld kombination, når du arbejder med en sådan tidløs elegance. Så her er vi med endnu en smuk lejlighed, der har et interiør baseret på de samme to neutrale. Denne dejlige svenske undersøgelse er ret lille, og det er en af ​​grundene til, at denne kombination af farver passer så godt. De hvide vægge gør pladsen større, og i dette tilfælde skaber de en meget flot og ren baggrund for alle de øvrige indretningselementer.

Det indre af dette sted virker meget lys, og det ser også luftigt på trods af dets små dimensioner. Men de hvide vægge er ikke de eneste der tilføjer lysstyrke til værelserne. De store vinduer giver masser af naturligt lys, hvilket er meget vigtigt i tilfælde af ethvert hjem. For at opretholde den lyse og luftige atmosfære er de møbler, der er valgt til dette studie, slanke og har ingen massive og robuste detaljer.

MoreINSPIRATION
  • Sort og hvidt hjem skiller sig ud med sine dristige mønstre
  • Moderne og stilfuldt i hvid lejlighed med farvestråler
  • Lille Sao Paulo-lejlighed, hvor moderne elementer suppleres af bløde teksturer og mønstre

Stuen har for eksempel en meget flot sofa suppleret med et afslappet sofabord, der sandsynligvis også har skjult opbevaring inde. Møblerne er generelt enkle og med en vintage flair. I stuen er der også et lille arbejdsområde med et lille hvidt skrivebord placeret mod væggen og en sort stol til at supplere den.

I stuen er der faktisk et multifunktionsrum. I har en niche, som faktisk er soveværelset. Nå, det har kun en seng og et natbord, men det er en god kombination for en enkelt person. Køkkenet er et separat værelse med samme simple indretning som resten af ​​dette sted. Det har hvide skabe og sort / hvid tavle gulv. {Fundet på Stadshem}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar