Hudson Street Loft i New York af Fernlund + Logan Architects

Skandinaviske hjem er som regel meget charmerende. Deres enkelhed giver dem et unikt udseende og har forvandlet dem til en standard for skønhed. Derfor ser vi ofte skandinaviske påvirkninger i hjem fra hele verden. Dette er et godt eksempel. Det er et loft beliggende i New York City. Hudson Street Loft som det kan kaldes, er designet af Fernlund + Logan Architects.

Det har et overordnet moderne og simpelt interiør, og denne enkelhed sammen med farvepaletten og atmosfæren gør det klart, at der er nogle stærke skandinaviske accenter her. Lejligheden har en simpel farvepalet med hvid som hovedfarve. Men der er også dristige accent nuancer, de fleste af dem synlige i stuen. Dette er en detaljer, der adskiller denne lejlighed fra de fleste nordiske hjem. Kombinationen af ​​hvide vægge og dristige møbler er meget flot. Væggene giver en neutral, blank lærred og på den måde kan møblerne skille sig ud.

MoreINSPIRATION
  • Chic loft i Paris med en industriel dansk design
  • Chic interiørdesign med leopardtryk accenter
  • Loft Stockholm Interiørdesign med hvidmalede bjælker

Renoveringen afgjort forvandlet denne loft men ikke helt. Nogle af elementerne fra det oprindelige design blev bevaret, og de giver plads til rummet. For eksempel har loftet sit oprindelige badeværelse, som nu bruges af gæsterne. Køkkenet er blevet flyttet for at udvide dette rum og til at tilføje mere lagerplads. Resultatet var en simpel, funktionel og elegant indretning med masser af interessante accentfunktioner og fokuspunkter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar