En farverig lys renovering af Tobi Fairley

Dette dejlige hus er beliggende i Monticello, Arkansas. Det er et traditionelt hus, der for nylig blev renoveret af interiørdesigneren Tobi Fairley. Ejerne ønskede at modernisere deres bolig, men de ønskede ikke en drastisk ændring. De ønskede stadig at kunne genkende den oprindelige charme i huset og bevare de fleste detaljer. Hovedidéen var at holde de gamle møbler, men for at ændre baggrunden. Designeren besluttede at gøre det ved brug af farve. Hele huset blev pyntet. Farvepaletten indeholder mange forskellige nuancer, men resultatet er meget harmonisk, selvom der er mange farver involveret.

Stuen, for eksempel, har som hovedfarver nuancer af lyserød og grøn. Disse er kontrasterende toner, og de er normalt vanskelige at matche med noget andet. Dette område har også accenter af blå og brun. Væggene er lyseblå, gardinerne sofaen og sofabordet er lyserød, mens lænestole og sideborde er en kombination af grøn og brun.

MoreINSPIRATION
  • Dekorer en moderne stue med farverige tilbehør
  • Tobi Fairley bolig indrettet til ferien
  • Sofistikeret køkken og badeværelse design af Tobi Fairley

Værelserne er også meget farverige. En af dem er næsten helt turkis med hvide og brune accenter, og den anden har de samme farvekombinationer som stuen: grøn, lyserød og blå. Møblerne er bevaret, og der er mange antikviteter, der var refinishes. Nogle nye stykker blev også tilføjet for at opdatere indretningen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar