En dag i Miamis voksende designdistrikt

Miami har mange attraktioner - dens strand og natteliv er legendariske. Men byen har et blomstrende designkvarter, der er en stor tegning, uanset om du er interesseret i luksustøj, sko og tilbehør eller avanceret design til dit hjem.

Jeg har lige brugt et par dage i Miami Design District, gennemgå de fantastiske tilbud fra store hjemmemarkeder og boutique designere. Det er en godbid for sanserne, både inde og ude. Det udvikler sig også, med mange forbedringer og tilføjelser på vej. Ifølge Miami Design District hjemmeside vil distriktet snart omfatte offentlige kunstinstallationer som Buckminster Fuller Fly's Eye Dome.

Denne del af Miami er en del af Midtown og vil til sidst omfatte 21 hektar. Lige nu er den mest travle del et seks til otte blokområde fyldt med high-end købmænd og restauranter. Det begyndte at tage form omkring 15 år siden, da udvikleren Craig Robins forestillede sig potentialet og begyndte at købe land og lokker nu luksusforhandlere som Pucci, Louis Vuitton, Mui Mui og Cartier.

I hjemmet har distriktet store virksomheder som Poliform og Fendi sammen med uafhængige designere som Niba home og Onara. Her er et udsnit af hvad du kan finde i Miami Design District:

Jonathan Adler

Den velkendte keramiker og designer Jonathan Adlers butik er en mod behandler. Fra tunge-i-kind-beholdere til dine hemmeligheder og hvide løgne, til Sputnik-belysning af alle størrelser, er der noget for enhver smag. Mest sjovt var alt tilbehør.

Denne søde nålepude er en uventet accent til hans frøken Godfrey stol. Den er polstret i et ikat-lignende stof i Marrakech koral. Benene er færdige i Wenge.

Disse glødende kugler på bordet fik øje fra hele vejen over butikken. Lysende og luxe, Globo bokse er bare fantastisk. Perfekt til ethvert værelse, kan de skjule væk små stashes af næsten alt, takket være en aftagelig kop liner, der kan vaskes.

Elsker dyr? Også mig! Lige nu er nogle af Adlers hotteste tilbehør dyreformer, ligesom denne dejlige lucitegiraffe. De er lavet i Adlers Soho keramikstudio, hvor keramikere håndskulpturer dyremodellen og derefter smider ind i lucit.

Onare

Jeg gik direkte ind i dette brasilianske selskabs slanke showroom, tegnet af de rene moderne design, jeg kunne se gennem vinduet. Ornare er et ultra-luksus mærke, og det vises i den fantastiske garderobe, køkken og bad samlinger. Det er måske ikke kendt for meget af det amerikanske marked, men i Brasilien er det et berømt mærke. Designassistenten forklarede mig, at brandets fokus er at fremme en høj livskvalitet til sine kunder gennem unikke produkter med høj kvalitet og højteknologi.

Dette fantastiske køkken er af designer Guto Indio Da Costa. Det rene minimalistiske design er et frisk pust.

Ornare har en række brugerdefinerbare skabssystemer, der bruger interessante materialer, såsom læder eller et åndbart net til dørene. De er alle drømmekabiner, der kunne holde næsten enhver organiseret.

Modus Miami

Der er nogle virkelig mazing stykker i Modus Miami showroom, der bærer high-end design fra nogle af de øverste italienske designere i møbelindustrien som Molenti & C, Dada, ARMANI / Dada og Terzani.

Denne luksuriøse og moderne indstilling omfatter Domino Pouf i læder og Doda lænestol, både af Molten & C. Enten kan en af ​​disse stykker nemt passe ind i næsten enhver form for boligareal.

Vi er forelsket i denne Teso-tabel af Molten. Det er et stort rundt bord, men glaspladen og den luftige base holder det fra at være overvældende. Modus Miami showroom har også en række køkkener. skabe og andre rumindstillinger, der er meget inspirerende.

Jalan, Jalan

Ganske anderledes end sin nabo, men ikke mindre tiltalende er Jalan. Jeg kunne nemt have gennemset denne fantastiske design butik i flere timer, fordi der er så mange fascinerende stykker.

Butikken, hvis navn betyder "Opret din egen vej" i Malay, huser både lokalt og globalt indkøbte værker af møbler, tilbehør, sengetøj og kunst. Samlingen spænder virkelig over hele verden!

Marokkanske lanterne fremhæver den fantastiske perleindlæg af skabene og spejle. Disse ville være den fremragende højdepunkt i enhver indretning.

Jeg blev helt taget med dette blå soveværelse ensemble, der har en læder polstret Wing seng. Sammenligningen af ​​etniske tekstiler og tilbehør som den marokkanske broderede fodskammel i en række komplementære blues, der ikke er for "matchy-matchy", er virkelig stor.

Disse stole betrukket med kilim-stil tæpper med læder armlæn ville se godt ud i enten et moderne rum eller parret med traditionelle møbler.

Bare et eksempel på nogle af de innovative kunst i butikken er dette hængende stykke med titlen "Chaos" af Ran Adler. Den er lavet af trækrøller, der samles fra kurvvævernes afstivninger og håndstrækninger i kunststykker. Sådan en samtale starter!

Internum

Internum er en anden butik, hvor du nemt kan bruge timer ved at præsentere de smukke moderne og moderne møbler og tilbehør. Det elegante showroom er fyldt med indstillinger af slanke og klassiske moderne silhuetter samt trendy elementer.

Et rent og klassisk marmor spisebord og stole er parret med usædvanlige sidestykker, som den neonlyse hutch og moderne, men lidt retro, sæt vedhængslys.

Vent, hvad? Det ligner en lampe vi normalt ser på et skrivebord. Denne kæmpe version er en lunefuld tilføjelse til den afslappede stue gruppering. Også elsker det frynsede tæppe.

Denne skænk med buede ender er slående ved første øjekast, men så kiggede jeg lidt nærmere ... den har en doven susan i hver ende. Det tilføjede stykke gør det nemt at få adgang til de varer, du vælger at gemme indeni.

Denne usædvanlige stol er Giorgetti's Move-rocker. Langt fra den traditionelle gyngestol, ville dette være perfekt lige overalt - din stue eller en lige i moderne børnehave.

Disse fantastiske tabeller kombinerer en gammel verdensfølelse med et moderne twist takket være den industrielle base.

4141 Design

4141 Design er en enkelt bygning i Design District med 20.000 kvadratmeter af skærme fra design mærker. Det samler næsten et dusin mærker, herunder Maxalto, Arclinea, Moroso, Flos og Zanota for at nævne nogle få.

Lema's Edel seng er stilfuldt endnu varm takket være det smukke stofbelægning. Det er et andet godt eksempel på et moderne stykke, der passer til enhver indretningsstil.

MoreINSPIRATION
  • High Quality Manhattan Læder Sofa
  • Moderne læder sofabord med glas top og træben
  • Vintage hus i Baltimore kulturelle distrikt

Maxaltos Lucrezia-seng er en rigtig bedre, især med medaljongesignerne i læder hovedgærde. Den flydende platform er meget trendig, og hele ensemblet er forbedret med de firkantede sengelamper.

Som mange af de designudstillingslokaler, jeg besøgte, tilbyder Maxalto upåklagelig tilpasset skabsorganisation. Denne oplyste skab indeholder lædersløjfe og smukke opdelte skuffer.

Denne gruppering af Moroso er afslappet, men stilfuld, takket være de to forskellige formede sofabord og den bemærkelsesværdige læderstol med blomstretryk. De lagede tæpper i komplementære farver er en vidunderlig kulisse for møblerne.

Absolut ikke din run-of-the-mill havemøbler! Disse fantastiske farverige stole er komfortable og fascinerende. Tim-Burtonish lænestol ser næsten ud som en komisk trone, og den hængende stol gør at du vil krølle op og tilbringe eftermiddagen læsning.

Moderne væghængninger som disse er den perfekte accent til Vitras konsol og stol med osmannisk. Udstillingslokalet indeholder en række forskellige arresteringsdesigner.

Vi elsker udseendet af dette slanke glasbord med to metalbasestykker. De æble grønne stole er en stor accent til det gråagtige glas, der passer ind i ethvert hjem.

Vitra displayvinduet er så lekkert med den støbte stol og en række farverige ure.

Flos lysdesign er absolut moderne. Vi elsker, hvordan dette udvalg af sconces vises i showroom, som en væg af spændende muligheder.

Oggeti

Oggeti er beliggende i 4141-bygningen, men et uafhængigt designudstillingslokale, og har et udvalg af møbler, tilbehør og kunst, der skal dø for, herunder nogle af Vito Selma, en filippinsk designer, vi præsenterede fra ICFF tidligere i år.

Denne lucite lysekrone er både kunst og belysning. Pærerne ovenfra belyser skulpturen og skaber en spændende atmosfære.

Lucite var et populært materiale til tilbehør og accenter som disse nestekonsol tabeller. Perfekt til stue, indrejse eller soveværelse, taler farverne for sig selv.

Niba Home

En eklektisk samling af unikke stykker og specielle samlinger, Niba Home er en skattekiste af unikke møbler og tilbehør, som ejeren kilder lokalt og internationalt.

Jeg er en sucker for spejlet accenter, så jeg blev straks trukket til dette runde bord, glitrende til sine meget fødder. Gemstone lysekronen er en perfekt følgesvend og combo forlod mig målløs.

Disse italienske messingstole er enkle, men har bemærkelsesværdige træk: Den formede top, elegante koniske ben og store studs accenter på de dybe tealbetrukket ryg.

Denne klassiske hvide hjørnesofa er perfekt parkeret med zebra tæppet, men det der virkelig er opmærksomt, er den draperede fodskammel. Betagende!

Luminaire Lab

Denne langvarige virksomhed har et smukt showroom i Design District. Luminaire Lab kalder sig mere end et møbel showroom - "et interaktivt designforskningscenter, en legeplads for sjælen, en esplanade til opdagelse." Jeg fandt faktisk nogle gode stykker i dette laboratorium.

Disse glas vedhæng lys af designer og billedhugger Omer Arbel er som smukke flydende glas skyer, lidt minder om vandmænd.

Den fælles bænk er sat sammen i en siddeplads kollektion omkring et lejlighedsvis bord. Grupperingen fremkalder visioner af et elegant cocktailparty, der sker i din stue!

En meget flot udseende, Extrasoft Sofa ved Piero Lissoni er en varm sælger hos Luminiare. Sektionerne kan kombineres i enhver formation.

Poltrona Frau Group

Poltrona Frau er et italiensk firma, der har fået sit navn i læderindustrien og showroom har masser af læder. Sammen med Cassina, Capellini og Alias ​​mærker er rummet stødt af spændende designs.

Udstillingslokalet repræsenterer også Tonelli køkkener, som er moderne design med bemærkelsesværdige funktioner. For eksempel har dette køkken et køleskab med døre i læder. Det er faktisk læder, der er drevet, blandet med en harpiks og dem stemplet med kornet. Dette giver en finish med en ægte læder føler, der stadig er vand modstand og nem at rengøre. Utroligt smukt.

Elegant endnu lunefuldt, dette lejlighedsvise bord med fuglefodspor er af Meret Oppenheim Traccia. Så sjovt.

Det rige træ af dette Cassina spisebord sæt er fremhævet af det geometriske mønstrede tæppe og mod, orange-foret belysning armaturer.

Dette mod sæt omfatter den berømte Embryo stol af Marc Newson. Vi elsker tæppet, der ligner det, indeholder fragmenter af et traditionelt orientalsk tæppe i et hav af blåt.

Mere end bare hylder, er denne bogreol af Franco Albini Veliero en af ​​Cassinas genudgivelser af design fra italiensk arkitekt fra det 20. århundrede.

Chester One sofaen er en klassiker fra Poltrona Frau. Når du ser tæt på sofaens håndlavede håndværk, kan du se, hvorfor det er et populært stykke.

Så mange designmuligheder, så lidt tid! Hvis du er i design og smukke ting, skal du sørge for at give tilstrækkelig tid til at udforske denne fantastiske del af Miami.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar