En dag i interiørdesigners liv til stjernerne, James Blakeley

Alle billeder Via: James Blakeley

Interior Designer, James Blakeley III, ASID, kan leve en fremtrædende og overdådig livsstil med rødder, der når frem til Hollywoods høje samfund, men han er bestemt ikke en fremmed for en dags hårde arbejde.

Blakeley blev først introduceret i designverdenen af ​​en ven af ​​familien, den sene amerikanske designikon Tony Duquette. Derefter voksede hans intense passion for arkitektur og kreativt design ind i en fremtrædende karriere. Hurtigt frem til nutiden, og Blakeleys genoptagelse har bemærkelsesværdige navne som Keifer Sutherland, Tom Selleck og Paramount Studios, der er opført som kunder, for blot at nævne nogle få.

Blakeley har udskåret en sådan forbløffende karriere for sig selv, så vi troede det ville være sjovt at følge ham rundt i en dag og se, hvad det virkelig var i hans sko. Alle dine spirende indretningsarkitekter noterer sig. Denne talentfulde designer arbejder hårdt (meget hårdt) og bruger en stor del af hans dag til hans succes.

Her ser en typisk dag ud for Interior Designer til Stars, James Blakeley:

09:00

Blakeley tillader sig selv et par dyrebare morgenmomenter til at hilse dagen på den rigtige måde.

"Jeg plejer at læse morgenpapiret først og spise morgenmad med te. Så mediterer jeg. Jeg bruger ikke denne tid til at spilde med bekymring. Jeg skubber mig altid hele dagen, og jeg prøver nye ting med hver klient. "

Blakeley er stolt over, at han selv efter alle disse år kan holde sine designs friske og sjove. Måske formiddag mægling tillader ham den rolige Zen, der kræves i højspændingsdesign verden?

10 AM

På dette tidspunkt er Blakeley klar til at hilse på kunder.

Jeg finder det nemt at håndtere 2-3 job på et tidspunkt, da de altid er i forskellige faser.

Blakeley har en proces, som han gennemgår med hver ny klient:

Jeg mødes først med klienten og kigger på huset eller planerne. Jeg taler med dem for at se, hvad deres ønsker er. Jeg begynder at lave koncepter med skitser og billeder - saml alt sammen på kontoret som et fortællingsbræt for en film. Så har alle på kontoret kaste deres ideer ud. Og det udvikler sig lige derfra.

Middag

Mens de fleste af os har brug for en flugt på dette tidspunkt i dag, er Blakeley stadig hårdt på arbejde.

Sandelig nok spiser jeg næsten aldrig frokost af mig selv; Jeg er normalt med klienter eller arbejdere.

Power lunch det er da ikke tid til at bremse, når produktiviteten er afgørende. Blakeley kan være på noget med denne noontime vane - det handler ikke om maden, men om det firma, du holder.

1pm-5pm

Blakeley deler hans eftermiddag arbejde i mange opgaver.

Eftermiddagen bliver brugt opbrudt mellem besøger jobsted, shopping for job, samlet organisation og opkald.

Men som alle indretningsarkitekter kender ting galt hver dag, om det er en ked af klienten, kommer der stramme deadlines eller det forkerte stof. Så hvordan håndterer en veteran som Blakeley dette?

Ting går altid galt. Det er en del af det job, du lige har at gøre med. Der er tidspunkter, hvor jeg diskuterer et problem med en klient og gange, når jeg ikke vil, alt efter hvad det er. Men som hovedregel er det bedst at holde klienten i løkken for at undgå overraskelser.

05:00

Det skal være tid til en pause, ikke? Ja, ja det er det.

Normalt omkring 4 eller 5 pm kan jeg tage lidt tid at regenerere. Nogle gange vil jeg gå i en film eller bare forsvinde lidt.

Blakeley er meget klogt at tage et par dyrebare øjeblikke for at genoplive sig selv. Undersøgelser har vist, at karriereudbrænding kan undgås ved at tage øjeblikke til regenerering; refleksionsmomenter; øjeblikke til at tjekke ind hos os selv og se, hvordan vi gør.

Blakeley kalder også sit hjem til hans helligdom og sted at flygte.

Mit hjem er stedet for mig at flygte fra den virkelige verden. Jeg forsøger også at gøre mine klients plads det samme - så de har deres eget sted at komme væk til.

06:00 til 09:00

Når dagen vender om natten, går Blakeley stadig stærk.

Jeg fortsætter ofte med at arbejde. Jeg mødes med kunder efter at have haft deres middag. Eller jeg vil gå til middag med eksisterende eller nye kunder omkring kl. 8.30 eller 21:00.

Vi ser en måltider tendens der forekommer - Blakeley bruger ofte den afslappende atmosfære af måltider for at diskutere design med kunder. Måske forbliver de, der brækker brød sammen, sammen?

Kl. 11-16

Hmmm ... Bliver vi trætte endnu? Åbenbart ikke. Blakeley kommer bare hjem omkring kl. 11, men hans arbejdsdag er ikke færdig.

Jeg er generelt hjemme kl. 11 eller 12, på hvilket tidspunkt forbereder jeg mig næste dag ved at lave noter mv. Og så i seng og læse indtil 2 eller 3 am. Så sov.

Søde drømme Mr. Blakeley.

Har du udholdenhed og passion for indretning, som Blakeley gør? Måske er denne robuste rutine hemmeligheden for hans enorme succes?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar