Et hus fuld af kontrast i Winchester

Denne bolig er beliggende i Headbourne Worthy, Winchester, Det Forenede Kongerige, og det er meget interessant af flere grunde. Først og fremmest har den en meget interessant historie. Det plejede at være herregårdens stalde. Det er her hvor vinderen af ​​Storbritanniens største hestevæddeløb blev bragt hjem i 1946. Men med tiden blev det forladt, og de stalde, der var engang smuk og funktionel, blev en ruin. Det hele ændrede sig i år, da strukturen blev omdesignet, restaureret og genoptaget. Det er nu en vidunderlig bolig, og det er alt takket være AR Design Studio.

Bygningen havde masser af historisk karakter, men det havde absolut brug for masser af opmærksomhed. Det blev forvandlet til en smuk familiebolig. Den har et samlet moderne udseende, men det indeholder stadig nogle elementer, der minder om dens fortid. Det er et elegant tre-værelses hus med en historisk arv, og det gør det endnu mere specielt. Det giver det karakter og charme.

MoreINSPIRATION
  • Trængende familiens hjem bygget på kontrast og elegance
  • Fed Kontraster Bryde Monokrome Décor Of A Chic Apartment
  • Amazing Stables Conversion i Sydney

Teamet, der arbejdede på dette projekt, har som hovedmål bevarelsen af ​​det, der allerede eksisterede, men de ønskede også at tilføje visse elementer. Hovedideen var at lade den oprindelige karakter skinne.

De brugte det eksisterende layout og bevarede de udsatte tømmervægge. De blev først rengjort og stribet tilbage og derefter istandsat. Så måtte holdet finde en måde at gøre dette sted til et moderne familiehus. Designerne var meget geniale. De formåede at genbruge mange af de oprindelige funktioner. For eksempel blev hesttrug konverteret til vaskebassiner, og hestebåndene blev brugt som håndklæderinge.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar