Et hus i træerne i Sydney

At bo i dette hus er næsten som at bo i træerne. Det er et unikt hus, og det ligger nord for Sydney. Det er en struktur sammensat af pavilloner, og den sidder højt i træet toppe. Det er et smukt hus designet til at blande sig ind i omgivelserne og lade sine ejere nyde skønheden i landskabet.

Den store del om dette hus er, at det giver panoramaudsigt over det omkringliggende område, og det gør dig også tættere på naturen. Dette lever virkelig midt i naturen. Den sidder på faste poler og på mange måder ligner det et træhus, men i større målestok. Det er en rigtig bolig med alt man behøver at føle sig godt tilpas. Det er heller ikke alt for lille. Det har et par rummelige værelser og det har endda en pool. Det omfatter både indendørs og udendørs rum, selv om det er svært at gøre forskellen under omstændighederne.

MoreINSPIRATION
  • Moderne hus designet omkring to 50 år gamle mangotræer
  • Lagunen strandhus omgivet af smukke te træer
  • Stilfuld forlængelse med tre genanvendte træer fra ejendommen

Der er hvad der synes at være en overdækket terrasse eller dæk. Det har hyggelige og indbydende soveværelser og det kunne kaldes et perfekt flugt sted. Det er et vidunderligt sted at tilbringe sommerdagen i, slappe af indenfor eller ude, nyde udsigten over søen og skoven og være tommer væk fra toppen af ​​træerne. Ejerne skal lide dette hus så meget, at de besluttede at bygge en stenstruktur på jorden også. Det er et rum designet til køligere tider, hvor alle kan samle og vente på, at solen kommer ud igen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar