Et hus inspireret af The Old Fish and Boat Storage

Når du først ser Bowen Island House designet af bai arkitekter, der ligger på Bowen Island i Canada, tager det ikke for meget tid at forstå, hvorfor du også gerne vil bo i et lignende hus. For det første har den en vidunderlig udsigt over Georgia og Vancouver lige og samtidig; det karakteriserer høfligheden af ​​bai arkitekter.

Fiskebyerne selv, med deres så almindelige gamle fisk- og bådopbevaringsstrukturer, inspirerede husets design. Ligesom inspirationskilden er bygningen præget af en enkel og lineær struktur, som gør alle tilpas. I starten kan det virke nysgerrig, hvordan et sådant hus kunne bygges på en ø, men når man bliver fortrolig med miljøet og kommer til at se bygningen, ændres alt.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Hus på Bainbridge Island
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Glass Mountain House af CplusC Architecture

Konstruktionen er moderne og de materialer, den blev fremstillet af, viser, at du er så sikker som muligt. Når du ser dig omkring, indser du, at den var omhyggeligt planlagt og designet uden at skade miljøet. Udsigten over havet er fantastisk, interiøret er moderne og simpelt, elegant og stilfuldt; Alt ser ud til at være perfekt i dette drømme sted, som synes at eksistere for at tilbyde folk et nyt perspektiv over hele verden, over naturens skønhed og de uendelige muligheder for mennesker. {found on archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar