En lille messing går langsomt

Metaller pakker en kraftig slag i hjemmet indretning. Jeg synes, det er en kombination af deres glans og deres polsk ... og det faktum, at de normalt er mindretallet i materialer, der anvendes i et rum, men metaller kan føje en følelse af klasse og sofistikation selv i meget små doser. Deliciously worn-in messing (og endda faux stuff) giver især en følelse af historie og stil i et rum, og lidt af det går langt. Overvej følgende tilfælde:

Messingerne i disse charmerende antikke badeværelsesvaskearmaturer tilføjer sofistikeret til sommerhusstilen. Messing i sig selv er et klassisk stof, og denne følelse er forøget ved hjælp af tappekranerne og en simpel, men elegant bue i vandhanen. Hele rummet her er smukt i sin detaljerede enkelhed.

Hvilken dejlig messingkroner i et ellers skovklædt, varmt rum her. Metallic fixture matcher den varme tone i indgangen samtidig med at tilføje skinne. Messing komponenter er tynde og ikke overbærende (lysekronen selv bruger en interessant følelse af arkitektonisk "hvidt rum"), men deres swirled engineering trækker opmærksomhed og øjet opad. Armaturet er klassisk og passer lige ind i de smukke trægulve og trappe.

MoreINSPIRATION
  • Messing vandfald badekar vandhaner med rustfrit stål tud
  • Stilfuld messing synker med et retro look
  • Monokromatisk pude med messing og kobber accenter til en rustik touch

Casual elegance er navnet på dette dejlige soveværelse. Den simple, historiske messing hovedgavl er indbegrebet af chic enkelhed. Andre simple messingvarer (for eksempel de fleste belysningsarmaturer) binder sig ind i metallet uden at være for matchende-matchende. Parret med jordiske og organiske teksturer, som den store magasin kurv, cowhide tæppe og sisal tæppe, messing i dette rum hjælper let de minimalistiske komponenter i dette værelse synes hjemme.

Når du trykker på tid, rum eller budget, skal du overveje at vælge et større, iøjnefaldende messingstykke i et rum for at føje elegance og udseende uden at gå over bord. Dette spidseformede ovale spejl giver vaskepladsen med dybde og en følelse af historie. Det er matchet i farvetone med det ornately indrammede kunstværk, sconce og håndklædestativ, men boligejerne afviste klogt fra at matche alle metaller i dette rum. Det spejl er fantastisk.

Vægkunsten, der er både tredimensionel og metallisk, kan aldrig gå galt. Nå, måske kan det et sted, men det er bestemt ikke en af ​​disse tilfælde! Flankeret af to identiske messinglamper (bemærkede du de matchende kvaster på hver lampe ?!), denne forgreningsvæg hængende giver en god bevægelse og dybde. Jeg elsker, hvordan de større metalgenstande får lov til at tage forkant, når de er parret med hvide glastilbehør her.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar