Et dejligt greyhus i Paddington Sydney

At være i Australien er altid en fornøjelse for sådan er skønheden i landet, og bare hvis man har til hensigt at eje et hus der, kan Paddington i Sydney være et ideelt sted. Det eneste krav er, at du skal bruge en stor sum penge til at være ejer af et smukt hus her. Tjek for eksempel denne grå her, der er uber stilfuld og meget privat på samme tid. Det er en dejlig indkvartering, der også omfatter en attraktiv poolside og et meget nyttigt solrum, hvor du kan slappe af i weekenderne.

Det er et meget smukt og moderne hus. Det har et meget flot design, både hvad angår udvendigt design og indretning. Hvert værelse som et specifikt udseende, en anden atmosfære og indretning.

MoreINSPIRATION
  • Clover House lavede Katsuhiro Miyamoto & Associates Dig Deep
  • House Beo søger at omdefinere den moderne
  • Elegant nyindrettet hus i Holland

Men hvad de alle deler til fælles er den moderne og enkle stil. Det er dejligt, hvordan alle materialer og mønstre arbejder sammen og danner et komplet og ækvilibreret billede. Og alle de forskellige farver arbejder også sammen for at danne komplementære og farverige billeder. Det er et smukt design, moderne og elegant og også stilfuldt.

Jeg elsker de naturlige elementer omkring dette sted. Jeg kan også lide formen af ​​huset. Det har noget særligt og attraktivt. Det er simpelt, men med sofistikerede og moderne detaljer. Det er en fantastisk beliggenhed for et familiehus.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar