En moderne grøn fløjls loveseat

Jeg har altid spekuleret på, hvorfor kaldes dette en loveseat. Jeg tror det er på grund af dimensionerne og også på grund af formen. Det er perfekt til to personer at sidde komfortabelt og det er også blødt og hyggeligt. Denne særlige loveseat har også et bestemt specielt design. Det er et vintage stykke, med et simpelt men elegant design.

Selvom designet er retro, har loveseat også et moderne touch til det. Stykket har grøn fløjlbelægning og en knap-tuftet ryg med et diamantmønster. Det har også træben færdig med en smuk espresso farve. Den har en solid og holdbar ramme og grøn fløjlbelægning. Dette gør det særligt behageligt og behageligt at sidde på. Det har webbing støtte og skum dæmpning.

Der er flere elementer, der gør dette stykke unikt. En af dem er knap-tuftet ryggen og diamantmønsteret. Også de scoped arme og espresso træben bidrager også til det unikke udseende af denne loveseat. Samlet set er dette en meget smuk retro loveseat, og det ville se vidunderligt ud i stuen, soveværelset eller endda i kontorlokalet. The loveseat er 38 inches høj x 60 inches bred x 35 inches dyb og den kan købes for EUR 756.65. Montering er påkrævet ved levering. Undgå at placere det i direkte sollys og i nærheden af ​​varmekilder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar