Et moderne residens med en usædvanlig form i Tokyo, Japan

Beliggende i Tokyo, Japan, er dette hus som ingen anden. Det er ikke på grund af dets arkitektur eller indretning, selvom de også er smukke. Det handler om formen af ​​huset og dets placering. Boligen blev designet og bygget af SNARK + OUVI. Det ligger på et areal på 10.313 kvadratmeter og blev bygget i 2012.

Beliggende i Honiyo-shi, er boligen en halvanden time i bil fra Tokyo. Dette er normalt ikke et problem, men i dette tilfælde er der ingen offentlig transport tilgængelig, så alle beboere i området skal bruge deres personlige biler. Det betyder, at de alle har brug for en garage. Det er en fællesnævner for alle husene i området, og denne ene er ikke anderledes. Men i betragtning af formen på webstedet viste det sig at være en udfordring at levere parkeringspladser i nærheden af ​​huset.

MoreINSPIRATION
  • En lang smal bolig i Tokyo
  • Moderne minimalistisk bolig i Tokyo
  • Usædvanligt hus i Tokyo af Torafu

Arkitekterne lykkedes at finde den perfekte balance. De omfatter en parkeringsplads og en have på stedet. Huset var orienteret på en sådan måde, at det modtager masser af sollys fra alle retninger. Det har tre smalle vinduer på syd, øst og vest. De er ikke særlig store vinduer, men de er placeret præcis, hvor de skal være.

Det indre af huset er moderne og simpelt. Boligen er opdelt i en række mindre rum, og den indre struktur er fleksibel. Det kan justeres i overensstemmelse med beboerens præferencer og behov, og denne alsidighed gør huset endnu smukkere.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar