En moderne version af en kro i Bukarests gamle bymidte

Dette er Biutiful, en pub fundet i det gamle centrum af Bukarest, i Rumænien. Det blev designet af Twins Studio og afsluttet i 2012. Puben dækker et samlet areal på 330 kvadratmeter, og det er en interessant tilføjelse til denne historiske del af hovedstaden. Puben har 120 pladser, og det er et godt sted at møde, eller hvis du bare vil sidde og snakke eller chatte eller slappe af mens du har en øl med en ven.

Udformningen af ​​denne pub er enkel, venlig og åben. De gamle træborde giver dette sted karakter og hele designet er en dejlig blanding af gammelt og nyt og et godt valg til denne del af byen. Selvom det måske ser ud til at være simpelt, er denne pub faktisk ganske glamourøs. Hvad er godt om det er, at det er tilgængeligt for nogen. Så om du vil slappe af, når du er i området og nyde en kold drink eller hvis du vil sidde og spise noget særligt, er dette stedet at gå.

MoreINSPIRATION
  • Green City Center med moderne slot
  • Scenografi Lejlighed i Bukarest af AA Studio
  • Sådan føjer du humørbelysning til dit hjem med en tæppe

Interiøret er en interessant blanding af gamle og enkle med smarte og lyse. De udsatte murvægge og træmøblerne lavet af genbrugsmaterialer giver en afslappet stemning til dette rum, mens lysekronerne og alt andet tilbehør og små detaljer tilføjer klasse til rummet. inde, der er et behageligt humør med subtil belysning og en varm atmosfære.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar