Et nyt moderne ansigt til et traditionelt Texas hjem

For nogle år siden besøgte jeg en stor landsby, som overraskede mig med sine nye moderne huse. Faktisk led de gamle, traditionelle huse mange ændringer, og mange moderne enheder blev introduceret, så de fik et nyt udseende og kunne tilbyde en moderne måde at leve på.

I Westlake, Austin, Texas besluttede parret Laurel og Hal Schroeder at gøre det samme som folkene fra denne store landsby med deres traditionelle hus. De ønskede at omdanne det til en moderne bygning og give det et nyt ansigt. På alle 4.500 kvadratmeter led de 4 soveværelser og 5,5 bade mange modifikationer for at få mere plads og lys også.

Stuen blev varmere og mere rummelig. Loftet var højere, pejsen var moderne, ahornkabinettet optrådte her og den cremefarvede chaiselong tilbød en afslappende siddeplads til dette åbne rum. På væggen foran pejsen blev der brugt et kunstarrangement, som kunne omarrangeres hele tiden, så en ny detalje altid kunne være til stede her.

MoreINSPIRATION
  • Traditionelt hjem blev moderne i Plano, Texas
  • Seoul Traditionelt Hus Med Moderne Italiensk Stil
  • Kontrastfuldt hus i Austin, Texas kombinerer antikke møbler og moderne teknologi

Klaveret i nærheden af ​​de forstørrede vinduer gjorde stuen mere afslappende. Mange træskabe blev brugt i det åbne køkken, hvor alt sammen var en kombination af træ og rustfrit stål. Hylsten var fuld af ahornskabe, som gjorde værelset ser varmere ud og med mere lys. Soveværelset var simpelt, en kombination af hvide og trægenstande uden spektakulære detaljer. For mesterbadepladsen blev den opvarmede bruser opbevaret, men ahornskabin, nye travertingulve og fliser blev introduceret for at skabe et komfortabelt og rummeligt område. {Pics by Kailey}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar