Et enestående hjem i Sausalito ved Kiddo

Der er mange smukke og originale boliger / både i Sausalito Houseboat samfund, men dette er helt sikkert skiller sig ud. Huset blev oprindeligt bygget i 1970'erne og blev designet af japansk arkitekt Kiddo og hans håndværkere. Den mest interessante del om det er, at båden blev bygget i den traditionelle japanske metode til snedkerarbejde, uden brug af negle i processen.

Båden måler 3.500 kvadratmeter og ejerne er Patricia og Daniel, et par, der straks blev forelsket i denne smukke struktur. Arkitekten navngiver denne båd "The Wildflower". Han byggede det som sin personlige bolig, og båden viste sig også at være hans sidste projekt, hvilket gør det så meget mere interessant. De nye ejere besluttede at ære arkitekten ved at forsøge at genskabe sit oprindelige design. De kombinerede elementer fra den oprindelige 70'ers konstruktion med en række opdateringer.

MoreINSPIRATION
  • Madrid lejlighed på grænsen mellem gamle og moderne
  • Japansk Courtyard House Design af Sage Architecture
  • Gamle familiehjem erstattet af en ny og stilfuld en i Vancouver

Wildflower har nu både både fortid og nutid, og det er en gengivelse af dets oprindelige og nuværende ejers vision. Det er for nylig blevet renoveret af parrets tvilling sønner, der brugte nogle af deres egne kreationer. Denne smukke havnefrontens oase har et overordnet rustikt udseende med et moderne twist og det formår at bevare sin historiske arv. Ikke kun, at hele ideen om at bo i en båd er usædvanlig, men at være i stand til at få det til at se så hyggeligt er også ganske imponerende. {Fundet på apartmenttherapy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar