Et par byhuse i Los Angeles

Jeg vidste ikke, hvad jeg kunne forvente, når jeg har hørt om disse to "grønne huse", men ved, at jeg har set dem, jeg ved præcis, hvad de er. Jeg vil skrabe min første idé om planter der vokser over og glas tag, men jeg vil holde strukturen i tankerne. Som du kan se disse to er meget ens, men ikke identiske. Hver har store glasåbninger i væggene og dobbelthøjde stuer og et tre etage layout.

Begge "tårne" blev bygget med de seneste bekymringer i energiforbrug, miljøpåvirkning, genanvendelse og så videre af Sander Architects. Derfor har disse to massive stålstænger, indramning af huset og strukturen, passive opvarmnings- og kølesystemer, naturlig belysning og så på. De stoppede ikke her og gik videre med ideen om at mindske energiforbruget ved hjælp af meget højtydende glas, skærmbilleder for at lade færre lys i dagens vigtigste øjeblikke reducere mængden af ​​varme inde i huset.

MoreINSPIRATION
  • Spejlbillede - Et par af ferieboliger midt i appleplantager
  • High tech it House - dit drømmehus
  • House House, et par boliger med et opdateret look

Også en naturlig luftstrøm hjælper med energioverførslen, enten vi taler om kulde eller varm luft. Køkkenskabet blev udelukkende fremstillet af FSC-certificeret træ, og bordpladerne er også lavet af genbrugsglas. Sammen med lavtliggende toiletter og lav VOC-maling sætter disse huse meget høje standarder i virksomheden, og jeg vil være udfordrende for andre at holde op. Jeg elsker hvordan alt viste sig, men jeg er lidt mere konservativ og jeg bryr mig meget om mit privatliv. Disse to bygninger er mere "gennemsigtige" opmuntrende færre grænser, og jeg er ikke sikker, men jeg tror, ​​at mange mennesker vil være enige med mig herom. Hvad synes du? {Fundet på archdaily og billeder af Sharon Risedorph}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar