Et sted at tilbringe en dejlig vinter eftermiddag

Det er vintertimerne, og hvor jeg bor, er tempsne under frysning, og himmelen er grå. Grå med smagfuld inversion så meget som solfrihed, hvilket gør tingene udenfor særdeles dystre. Det var derfor, da jeg snublede over dette stuen foto, kunne jeg ikke tage øjnene af det. Jeg kunne heller ikke holde af at ønske, at jeg var der - midt i den sofa til venstre for at være præcis, med et kaste tæppe og en bog i min hånd, men mit blik forsvandt permanent til galleriets væg. Sådan en dejlig plads. Jeg vil gerne tilbringe en eftermiddag her, og lad mig fortælle dig hvorfor:

1. Bløde, rige farver.

Begynder med de smukke honningtonede trægulve og bevæger sig straks op til de smørret fløjlsofaer, fremkalder rummet varme og velkomst. De gyldne nuancer er ekko i galleriets væg og hærdet af masser af frisk hvidhed på væggene og pejsen. Paletten er samtidig elegant og beroligende ... ikke ligefrem en nem kombination at strejke.

2. Hvidt rum på abstrakt kunst.

MoreINSPIRATION
  • Tilbring varme somre og visninger i et strandhus designet af Parsonson Architects
  • 22 soveværelser interiør så smukt du kunne bruge hele dagen i dem
  • 5 Moderne træopbevaringsideer til vinteren

Jeg kommer til at gå ud på en lem her og indrømme at undertiden abstrakt, moderne kunst er lidt skræmmende og foruroligende. (Sandsynligvis det er meningen med nogle af disse stykker. Men stadig.) Men kunsten indbefattet i denne gallerivæg er indbydende og inspirerende, med sit enkle emne indrammet med masser af hvidt rum inden rammen selv. Det giver en mulighed for at sætte pris på og reflektere, og kunstens indbyggede "åndsrum" tilføjer den generelle sindsro.

3. Sildbenet gulvmønster.

Et klassisk mønster med et klassisk materiale. Den smukke hårdttræsgulv er lidt luksuriøst øjen-slik til den detaljerede observatør. Og ligefrem sildbenet mønster tilføjer strukturelt til kurver og abstraktioner andre steder.

4. Enkelt mantel.

Mens pejse er en bonus i et værelse, er det min opfattelse, at mantels for ofte indeholder alt for mange genstande, stablet og lagdelt og vogter for øjeblikkelig opmærksomhed. Fraværet af denne følelse af desperation i dette rum er et frisk pust. Det store forgyldte spejl over pejsen, som har en smuk surround i sig selv, er tilstrækkelig. Jeg spionerer en lille smule af noget, der sidder på venstre side, hvilket gør mig nysgerrig og vil undersøge nærmere. Hvad der nok er geniets hensigt om et perfekt redigeret rum.

Så hvis du har brug for mig, slår jeg på dørene ubarmhjertigt på jagt efter denne stue. Når jeg har fundet det, har jeg til hensigt at tilbringe eftermiddagen der på en mest afslappende og inspireret måde. Gå med mig, vil du ikke? {Billeder fra glitterinc}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar