En Ranch uden Par af Marko Simsic Architect Studio

Så snart du ser Swanwick Ranch, forstår du hvorfor den modtog en National Canadian Architect Award. Det blev designet af Marko Simsic Architect og bygget af Anderson Cove Construction. Beliggende i Metchosin, Greater Victoria i British Columbia, er Swanwick Ranch et moderne hjem, der betragtes som blandt de fineste luksus oceanfront ejendom i Canada.

Det er det perfekte tilbagetog for ejerne, der på et eller andet tidspunkt har brug for en tilflugtssted fra hverdagen og det faktum, at det integrerer perfekt ind i det naturlige landskab, gør hele miljøet til en kilde til inspiration og stille refleksion. Bygningen i sig selv er meget stor, med alle slags balkoner, broer og rekreative rum som en swimmingpool, en tennisbane med natbelysning, men også store spil og underholdningslokaler, der giver forskellige måder at bruge fritiden på en behagelig måde , ifølge præferencerne.

MoreINSPIRATION
  • Et redesignet ranchhus af Bohl Architects
  • To-etagers privat bolig ved kochi arkitekts studie
  • Pioneer Springs Ranch

De brede glasvinduer tilbyder et charmerende perspektiv over et drømmemiljø. Værelserne er meget rummelige og indbydende, som hver især er et eksempel på den bedste præstation i moderne teknologi og miljødesign. Det vidåbne rum og den måde, huset blev indrettet på, skaber en meget behagelig atmosfære, som perfekt forbinder stedet. Hvis vi tager hensyn til det faktum, at ejerne kan få adgang til og overvåge hele husetets teknologi via internettet fra hvor som helst på jorden, indser vi, at dette smarte hus er det ideelle hjem, som nogen gerne vil have, men kun få har råd til det .

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar