Et udvalg af farverige vægklister til børnehave

Udsmykning af stuen er sjovt, og det er en mulighed for at føle sig som et barn igen. Men der er også praktiske bekymringer at tage sig af. En af dem er relateret til det faktum, selvom barnet i det øjeblik, der ser vidunderligt ud, vokser op hurtigt, og du bliver snart nødt til at ændre indretningen til børnehaven igen. Derfor er midlertidige løsninger altid en god idé. For eksempel væg klistermærker.

1. Moderne blå børnehave.

For en dreng er blå vægge et ideelt valg. Du er velkommen til at spille med flere nuancer af blå. Men hvad angår vægdekorationer, er vægklister sandsynligvis det bedste valg. Så lad væggene være klare og enkle og brug vægklistermærker til at gøre rummet mere sjovt og farverigt. I dette tilfælde er væggeklisterne hvide, og de skaber en subtil og meget smuk kontrast mod væggene.

2. Babyblå børnehave.

Pastellfarver er normalt meget almindelige i børnehaverum. De skaber en beroligende atmosfære og de reflekterer smukt formålet med rummet. Her har vi et smukt planteskole med en kombination af pastelblå og hvid. Det er en rolig og forfriskende blanding, og de hvide vægklister er smarte og tilføjer det ekstra touch af stil, som værelset har brug for.

MoreINSPIRATION
  • Smukke vægklistermærker til at dekorere dit hus
  • Farverig børnehave indretning med en kunstnerisk touch
  • 15 Urban Wall Stickers Dekorationside

3. Jungle-tema børnehave.

At vælge en farve til børnehave er et vigtigt skridt, men det er også temaet. Hvis du vil have noget fed og sjov på samme tid, ville en jungle-tema indretning fra Papper være meget interessant. Du kan også finde nogle meget smukke brugerdefinerede klistermærker til brug, og de ville virkelig krydre indretningen uden at skulle gå igennem for mange problemer.

4. Venlige ugle klistermærker.

Uglen er et symbol på visdom, og hvem ønsker det ikke for deres barn? De er normalt repræsenteret i en meget venligere version end i virkeligheden deres store øjne og kompakte organer er noget, som børnene finder sjove og søde på samme tid. Disse vægklister er alle gode til børnehaveværelser. Tilføj et træ for uglerne at sidde på, og du vil have en god accentvæg.

5. De klassiske trævæg klistermærker.

Selv om der er træer rundt omkring os, og at vi dybest set ved alt, hvad der er at vide om dem, finder vi dem stadig fascinerende. De er det mest almindelige symbol på naturen og et af de mest populære billeder, der bruges i børnehaveværelser. Uanset om du vælger en mere realistisk version eller for en sjov version, ville en træmureklister være en god tilføjelse i dit barns børnehaveværelse. Du kan også finde andre billeder til at supplere træet med.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar