En Sneak Peak På Design And Decor Trends For 2013

Et nyt år kommer med alle mulige nye tendenser og påvirkninger. 2013 er lige rundt om hjørnet, og det ville være klogt for os at tage en sneak peak på, hvad dette år vil bringe med hensyn til indretning og indretning. På denne måde kan vi holde trit med tendenser og altid synkronisere med alle ændringer.

Farvel neutrale, hej neoner.

En af de mest betydningsfulde påvirkninger, vi skal håndtere i 2013, er det stærke comeback af neoner. Indtil nu var neutraler en meget stærk indflydelse, men nu er det tid til at omdirigere vores opmærksomhed mod noget lidt mere iøjnefaldende. Neutrale vil ikke forsvinde fra vores hjem, men det vil blot blive suppleret med accent neoner.

Striber.

Striber har altid været en vigtig del af indretningen og indretningen, men nu kommer de endelig ind i centrum af opmærksomheden. Så hvis du planlægger en renovering for 2013, skal du sørge for at give dem den opmærksomhed, de fortjener. Prøv at bruge striber, der virkelig skiller sig ud og bruge dristige farver og stærke kontraster. Du kan vælge stribet tapet eller endda male muren og du kan altid have stribede møbler og alle slags accentelementer med denne detaljer.

Artful møbler.

MoreINSPIRATION
  • Pantone 2013 trends i indretning og møbler farvepaletter
  • Den nyeste décor tendens til at prøve
  • 11 køkkentendenser for 2013 ikke at savne

2013 kommer også med masser af lidenskab for kunst. Vi taler ikke her kun om kunst, skulpturer, maleri og andre lignende elementer, men om møbler. Der er masser af kunstneriske møbeldesigner, der let kunne blive omdrejningspunktet i ethvert rum og ethvert hjem. De bliver meget populære, og hovedidéen og lysten bag denne tendens er at imponere på en smuk måde.

Lys træ på gulvet.

Der var en tid, hvor mørke farvede trægulve var meget populære og blev anset for at være meget smukke. De er stadig smukke, men tendenser og stilarter har ændret sig, og 2013 bekræfter det. Nu er fokus på lyse trægulve, der skaber indtryk af et større rum, der bidrager til en luftig og rummelig indretning.

Vægudskrivning.

Som du måske har bemærket, er accentvægge meget populære i disse dage. Normalt har de dristige farver og er beregnet til at skabe kontraster. Nyheden for 2013 er den accentvæg, der indeholder fed udskrifter. Farven bliver sekundær til selve trykket, og fokuset skifter til den påvirkning, som trykket har på hele rummet. Forskellige stilarter betyder forskellige typer udskrifter, og det er en trend, der giver plads til masser af kreativitet.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar