En sofistikeret lejlighed med et elegant interiør i Warszawa

Generelt handler det om moderne lejligheder om visuel stimulering, om dette opnås gennem farve eller gennem andre metoder. Fokuspunkterne i sådanne rum er normalt dristige og iøjnefaldende. Alligevel er der også en forudsætning for, at neutrale farver er ekstrem enkelhed. At kombinere begge begreber er ikke så let som det kan synes. Der er mange eksempler på vellykkede projekter, og dette er en af ​​dem.

Lejligheden er designet af Republika Architektury. Det har et simpelt og sofistikeret interiør og atmosfæren her i rolige, indbydende og elegante. Lejligheden dækker en samlet overflade på 180 kvadratmeter og ligger på øverste etage i en bygning tæt på centrum af Warszawa.

Placeringen er vigtig i dette tilfælde, fordi lejligheden har mere end blot et smukt interiør. Det nyder også godt af flot udsigt over byen. Faktisk er det rimeligt at sige, at dette sted tilbyder den bedste udsigt i byen. Lejligheden har udsigt over floden Vistula, og den har den nationale stadion på den ene side og den gamle bydel og universitetet i Warszawa bibliotek på den anden.

MoreINSPIRATION
  • Moderne lejlighedskompleks med grønne accenter i Warszawa
  • En lejlighed i Warszawa defineret efter farve og kontrast af stil
  • Sofistikeret lejlighed med moderne interiør og udsigt til parken

Indretningen er i dette tilfælde tidløs og elegant af flere årsager. Den rolige og rolige atmosfære gør det muligt at føle sig meget behageligt, og det er nemt for enhver at forestille sig at bo her og overveje dette sted deres hjem.

Indretningen er enkel, med klare linjer og minimalistiske former. Egetagen giver varme til værelset, mens marmorfladerne og silkebaggrundene giver dem en vis raffinement. Farvepaletten indeholder både neutrale og livlige nuancer. Navyblå og orange accenter skal skabe dristige kontaktpunkter og tilføje dynamik til nogle af værelserne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar