En rummelig svensk lejlighed med pastell accenter

Dette er en af ​​de lejligheder, der straks imponerer på dig. Det er ikke kun størrelsen, men også indretning og indretning. Denne vidunderlige to-værelses lejlighed kan findes i Göteborg. Det har et stort levende område, der måler 59 kvadratmeter. Stuen åbner ud på soveværelset og køkkenet, men disse tre områder er pænt afgrænset.

Det overordnede design er meget simpelt og meget charmerende. Hovedfarven der bruges her er hvid, og det skaber en dejlig neutral baggrund for alt andet. Farvepaletten indeholder også pastellfarver af lavendel, turkis og lyserød, som har været meget smukt kombineret.

Disse accentfarver kan ses i stueområdet hvor de er blevet introduceret gennem accentpuder. Bemærk, hvor lyse indretningen er. Væggene er hvide, men en anden meget flot funktion er også trægulvet, der har denne lyse finish. I stuen har sofaen næsten samme farve som hjælper den med at blande det vidunderligt.

MoreINSPIRATION
  • En meget rummelig lejlighed i Linnaeus med et charmerende interiør
  • Rummelig med vintage accenter interiør design lejlighed i Stockholm
  • Moderne svenske lejlighed med detaljer om fortiden

Området gulvtæpper er beregnet til at supplere både spiseplads og opholdsområde, men også til visuelt at afgrænse disse områder. Det åbne køkken er næsten helt hvidt med undtagelse af den sorte bordplade og de indbyggede vægmøbler gør det næsten umærkeligt. Men denne lejlighed har, udover den charmerende indretning, en meget smuk arkitektur. De hvælvede vinduer er meget charmerende, og de giver absolut leveområdet mere karakter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar