Et split-level hus bygget i et vanskeligt område i Tyskland

Ideelt set vil vi alle bygge huse i områder, der kun har de bedste betingelser. Det betyder, at vi alle ville have smukke visninger, omgivelser, vi kan lide, og landskabet ville være perfekt. Men det er ikke altid muligt at have alt det. Nogle gange skal man arbejde med vanskeligere forhold, og der skal findes løsninger hver gang. Et meget godt eksempel i dette tilfælde er dette hus beliggende i Aalen, Tyskland.

Huset blev bygget i 2010 og blev designet af Liebel Architekten BDA. Som du kan se, er den placeret i et barent område med stenfyldt jord. Det er ikke ligefrem den ideelle type af websted, når du vil bygge et hus. Desuden er jordens grund indsnævret af stalde, så lys kan kun komme fra sydsiden. På grund af disse vanskelige og usædvanlige forhold måtte arkitekterne komme med en løsning. Så deres svar var at opbygge et split-level hus.

MoreINSPIRATION
  • Usædvanligt Split-Level House i Philadelphia
  • Prototype deltidsbolig ved Andreas KARL Arkitektur
  • Et split-niveau hus beliggende på kanten af ​​en golfbane

Ved at gøre det er alle værelser på første sal nordvendt og dermed modtager de naturligt lys fra syd. Den dybtliggende gårdhave var også et meget klogt element. Stueetagen er 1,5 meter over jorden. Den levende og spiseplads er en åben plads på treetop niveau, så udsigterne herfra er ganske usædvanlige.

Dette område har også direkte adgang til haven på trods af de forskellige højder. Hvad er også interessant og smukt om dette hus er, at det integrerer vidunderligt i landskabet. Det er delvis fordi den sten, der blev fjernet ved udgravning af stedet, blev brugt senere, da huset blev bygget.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar