Et fantastisk træhus samfund bygget i Costa Rica

Nogle gange når du besøger et sted, kan du lide så meget, at du faktisk bliver forelsket i det og ønsker at aldrig forlade området. Det er præcis, hvad der skete, da Mateo og Erica Hogan besøgte Costa Rica. Parret kommer fra Colorado, men besluttede at gøre Costa Rica til deres andet hjem. De formåede at skabe et fantastisk samfund her.

Dette er Finca Bellavista eller FBV. Det er et bæredygtigt træhus samfund, der kan findes i det sydlige Stillehavs kystområde Costa Rica. Ejendommen måler 600 hektar, og det har nu 7 træhuse og hytter. De er alle tilgængelige til leje. Placeringen var afgørende for dette projekt. Parret ønskede at tilbyde deres gæster og kunder en spektakulær oplevelse og give dem mulighed for at tilbringe tid midt i naturen og nyde sin skønhed.

MoreINSPIRATION
  • Luksus paradis i Costa Rica
  • Det luksuriøse Zephyr Palace i Costa Rica
  • Imponerende 3-værelses bolig i Costa Rica til salg

Ejendommen tilbyder selvfølgelig mere end blot nogle få dejlige træhuse. Her kan du finde vandfald, naturlige pools, vandrestier, dyreliv og en zip line kursus. Det er det perfekte sted for eventyr. Det er ikke den type destination man ville vælge, hvis afslapning og luksus er noget, de foretrækker.

Flere pakker jord er til salg på ejendommen. Faktisk har parret siden 2007 solgt 51 pakker og bygget 25 strukturer. Du kan besøge samfundet og leje træhuset hele vejen igennem, med undtagelse af oktober måned. Derefter lukkes FBV på grund af regnen. Træhusene kan lejes til priser mellem $ 100 og $ 275, afhængigt af hvilken du vælger. Baslejren har en spisestue, en udendørs lounge, en rancho, et badhus, en bålplads og endda en bryllupshave til dem, der foretrækker en unik bryllupsplads. Selv om kun få bygninger har strøm her, har flertallet af pakkerne 3G-celle service, så du vandt, er ikke helt isoleret.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar