Et stilfuldt og kunstnerisk retreat / design lab i San Francisco

Dette er hjemsted for designer Jay Jeffers og Michael Purdy. Det er et smukt hjem beliggende i Eureka Valley, San Francisco, Californien, der dækker en overflade på 2.500 kvadratmeter. I betragtning af at Jay Jeffers har en indretningsvirksomhed, fungerer dette rum også som et designlab. Det tjener et dobbelt formål, og det har et interiør, der kombinerer dem begge smukt.

Farvepaletten, der bruges til indretningen, omfatter for det meste varme toner som gul, orange, guld eller rød, kombineret med komplementære toner som lilla, rosa, blå og brun. Hvad angår møblerne, kan vi se nogle meget smukke vintage tufted stole, der smukt supplerer indretningen. Interiøret er meget velafbalanceret, og nøglen her var at understrege detaljerne og accentstykkerne. For eksempel er blomsterskærmen med metallisk trim det element, der fuldendte hele billedet, selvom resten af ​​stykkerne også er meget vigtige.

MoreINSPIRATION
  • Kunst og stilfuldt design arbejder sammen smukt i det eklektiske NS-hus
  • Smukke kunstneriske interiører af Marco Meneguzzi
  • Stilfuld og kunstnerisk lejlighed med en eklektisk indretning

Spisestuen er hyggeligt, men også meget elegant. Det har grå trim højdepunkter, og det opretholder en ret neutral indretning, der tillader møblerne, men mest af alt kunstværket at skille sig ud. Galleriets væg af portrætmaleri er en raffineret og smuk detaljer. Når du renoverede dette sted, var køkkenet det rum, der krævede meget opmærksomhed. Det var skræddersyet kabinetter med bagmalet glas, smuk backsplash og et generelt simpelt men meget stilfuldt og smukt look.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar