Et stilfuldt Chicago hjem med masser af dejlige dekorationer

Denne dejlige lejlighed er beliggende i Chicago, Illinois, og hvis du ignorerer alle de små dekorationer og knick-knacks, har ejeren samles her gennem årene, det er ikke det specielle. Det er selvfølgelig en smuk lejlighed. Det har trægulve, en åben plan med individuelt organiserede rum og delvise stenmure. Men hvad der virkelig gør denne lejlighed unik er ejerens samling af vintage og nautisk-tema knick-knacks.

Ejeren af ​​lejligheden er Craig Shimala. Han har boet i dette smarte 990 kvadratmeter hjem i tre år, og i den tid holdt han indsamling ting, men han kastede ikke mange ting ud. Dette betød, at tingene holdt op, så Craig måtte finde en måde at organisere dem på og holde lejligheden ryddig. Han brugte nogle af disse indsamlede genstande til at dekorere væggene, men de fleste vises på hylderne. Dette hjem repræsenterer sin ejer perfekt.

MoreINSPIRATION
  • Et fredeligt og stilfuldt hjem med smukke antikke funktioner
  • Indbydende 400 m² lejlighed i Chicago
  • Stilfuld lille lejlighed med masser af opbevaringsplads

Craig samler mange ting. Du kan se ved blot at kigge rundt. For eksempel har han en mur fuld af brugte koncertbilletter og en vintage agnkasse fyldt med farverige snude. Det er en interessant måde at personliggøre sit hjem på, men hvad er endnu mere imponerende end selve samlingen, er den måde, hvorpå han formåede at gøre dette sted til en forlængelse af sig selv og at gemme og organisere alle de indsamlede genstande på en organiseret og smuk måde uden tillader dem at påvirke sit daglige liv negativt. {fundet på apartmenttherapy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar