En stilfuld mester badeværelse makeover

Vær dit badeværelse så smukt som muligt, på et tidspunkt vil du stadig føle behovet for en forandring. Alt bliver gammelt, herunder møbler og indretningsdækkere. Dette badeværelse, som du kan se, var ikke en fuldstændig katastrofe, da dens ejere besluttede at omdanne den. Det var faktisk simpelt og ganske rent faktisk. Men det havde ikke noget, der ville gøre det muligt at skille sig ud. Som følge heraf besluttede dens ejere, at det var tid til en makeover.

Under processen er der foretaget mange ændringer. Badeværelset er næsten uigenkendeligt. Hvad der plejede at være simpelt og kedeligt, er nu smukt og stilfuldt. Mange af de grundlæggende elementer er blevet ændret. For eksempel blev flisebelægningen udskiftet med et dejligt trægulv med en mørk plet, ikke en meget almindelig funktion for badeværelser, men en der matcher denne indretning smukt. Væggene gennemgik også nogle alvorlige ændringer. De er nu helt hvide og har ikke længere den del, der er dækket af stentøj.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld nautisk badeværelse makeover
  • To stilfulde små badeværelser interiør design
  • En komplet badeværelse makeover for kun $ 500

Bemærk, at badekarret er flyttet og erstattet med en fritstående enhed, der ikke blot sparer plads, men også tilføjer stil. Spejlet er nu placeret på den modsatte væg og har en smuk gylden ramme. Og da skabet og vasken blev fjernet, måtte bassinet også udskiftes. Det har nu sit eget lille hjørne med smukke tapet med stilfulde udskrifter og en sort baggrund. Det er som et fristed nu. Det sorte spejl med indviklede detaljer på rammen passer også vidunderligt i det rum. {Fundet på abchao}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar