En vellykket transformation af Adam Richards Architects

Ikke for mange mennesker ville tænke sig at omdanne en tidligere baptistkirke til et hus ... Men hvad Adam Richards Architects gjorde, er et godt hjem, som også tager fordelen af ​​områdets synspunkter. Beliggende i Plaistow, West Sussex, England, huset er en to blokke bygning, den ene mod vejen er naturligvis en hukommelse af hvad der plejede at være kapellet.

Det store boligareal på første sal indtager kontraster med stueetagen, så tæt på detaljer og materialer af høj kvalitet. Hele bygningen er det bedste eksempel på en kompleks plan i det mest komfortable og private rum nogensinde. Vinduerne mellem en række kolonner giver nogle spektakulære udsigt over landskabet, som ikke giver dig mulighed for at glemme den smukke del af livet. Hvad kan være mere behageligt end den intime luft, der skabes omkring pejsen, med de to skabe, der definerer køkkenet og studieområdet?

MoreINSPIRATION
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter
  • Komfortabelt Engawa House af Sullivan Conard Architects
  • VDAB Office Building af BOB361 Arkitekter

Interiøret byder på en komfortabel plads, mens hele huset og haven synes at være en enkelt enhed, der ikke kan adskilles. Intet kan sammenlignes med den unikke indstilling af det bæredygtige 2-etagers hus, som synes at give alt, hvad en person kunne drømme om et hjem. Hvert værelse er så enkelt og behageligt, at det får dig til at føle sig godt tilpas og spekulerer på, hvorfor du ikke tænkte på denne mulighed hidtil. Jeg vil helt sikkert gerne leve er sådan et godt hus!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar