En overraskende rummelig 60 kvadratmeter bolig

Ikke alle, der bor i et lille hjem, finder dette til at være en stor ulempe. Faktisk, bare fordi dit hjem er teoretisk lille betyder det ikke, at du ikke kan praktisk talt gøre det til at virke rummeligt. Det kan du gøre ved at organisere dit rum funktionelt og ved at blive kreative når det kommer til opbevaring. Indretningen spiller også en afgørende rolle. Dette er et hjem, der kun måler 60 kvadratmeter.

Det er organiseret i to etager, og på trods af dets størrelse ser det overraskende rummeligt ud indeni. Det er smukt dekoreret med designer møbler og det ser meget stilfuldt ud. Farvepaletten er også meget smuk. Det indeholder toner af turkis, lilla, rød, grøn og naturligvis sort / hvid. Møblerne er blevet meget godt udvalgt, og det samme gælder alle de små detaljer. Dekorationerne er ikke talrige, men de klarer at ændre atmosfæren fra ædru til stilfulde og komfortable.

MoreINSPIRATION
  • Lille, men rummelig og smukt organiseret 39 kvadratmeter lejlighed
  • En renoveret 40 kvadratmeter lejlighed med farverigt interiør
  • 47 kvadratmeter lejlighed med designermøbler og nordisk indretning

Selv om der er mange farver involveret i den indvendige indretning, er det overordnede billede meget sammenhængende og sammenhængende. Indretningen er for det meste neutral og de farverige elementer er accentstykker, der kun betød at bryde monotonyen og gøre indretningen skiller sig ud. Spisestuen har turkis Eames stole og violette vægmoduler kombinerer med et hvidt bord og dekorationer. Resten af ​​værelserne følger samme mønster, og resultatet er et moderne, ukonventionelt og alligevel klassisk hjem. {Fundet på Bolaget}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar