En lille mobil skærm med rustik charme - kun 200 sqft

Du tror måske, at det er let at bygge et lille hus på grund af dimensionerne. Faktisk kan det være en meget vanskelig udfordring. Når du har god plads til at arbejde med, er der også plads til kompromiser og ændringer i sidste øjeblik. Men når rummet er meget begrænset, skal alt være perfekt. Det tager tid og praksis at forstå processen og skabe et levedygtigt design, men resultaterne er lige så imponerende som selve ideen.

For Aaron Maret var målet at lære at leve lille. Han ville også have sin familie til at nyde oplevelsen, så det var absolut ikke nemt at finde en måde at gøre det, mens man arbejdede med et begrænset opholdsrum. Det var en udfordring at finde en måde for alle at passe rimeligt her.

Den lille struktur, du ser nu, er et mobilhome, som dets ejer konstruerede og bygget selv. Det tog tid, kræfter og tålmodighed at lære om processen, men han lærte også meget om design og bygning og om leveformer, som man kan vedtage.

MoreINSPIRATION
  • En lille Meditation Shelter, der sætter dig i kontakt med dine omgivelser
  • Lille stål og glas ørken skelter med plads til kun en seng
  • Skolebus omdannet til et funktionelt og mobilt hjem

Dette hus er meget lille, men det har et meget behageligt interiør. Det indeholder hyggelige bænke og masser af opbevaring under og inde i alle skabe og skuffer. Dette mobile hjem ligner en lada. Det har alle de vigtigste fornødenheder i et almindeligt hjem med vinduer, hvilesteder, opbevaring og endda et lille dæk.

Selvfølgelig er det bedste ved at eje en sådan husly, at du kan flytte den rundt, og du kan tage den med dig hvor som helst du går. På den måde kan du vælge den placering og de synspunkter, du vil vække om morgenen. Det er en frihed, der følger med nogle få små ofre, men det har også sine fantastiske belønninger.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar