En Touch Of Modern Flair I En Skandinavisk Lejlighed

Beliggende i Östermalm, Sverige, har denne dejlige hjørne lejlighed en indretning, der er specifik for de fleste nordiske hjem. Det er lyst og rummeligt, med en samlet overflade på 91 kvadratmeter. Lejligheden er beliggende i en bygning fra 1898. Det er for nylig blevet renoveret og har 3,5 værelser.

Indvendig er indretningen enkel og elegant. Væggene er hvide, vinduerne er store, og fordi det er en hjørne lejlighed, er der masser af naturligt lys, der kommer ind. De høje lofter øger rummets rummelighed yderligere. Desuden er balkonen en meget smuk funktion, med flot udsigt og god orientering.

MoreINSPIRATION
  • Hyggelig og lys lejlighed i Sturegatan, Stockholm
  • Hyggelig hjørne lejlighed med tre balkoner
  • Stilfuld hjørne lejlighed med en lys interiør indretning

Lejligheden har trægulve overalt, som er blevet malet hvid, hvilket gør rummet føles lyst og luftigt. Køkkenet er stort og indbydende, med en bistro-lignende indretning. Det har to store vinduer og moderne inventar og apparater. De hvide kabinetter matcher væggene, og de grå stenarbejder er både praktiske og slanke.

Stuen er lys og åben, med tre høje vinduer og en smuk pejs, der gør den varm og indbydende. Hovedsoveværelset er også rummeligt og indrettet med lyse farver, der giver det et luksushotel uden at synes for koldt. {Fundet på alexanderwhite}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar