Et unikt residens i Nova Lima ved Humberto Hermeto

Vale dos Cristais, Nova Lima, Brasilien er placeringen af ​​en bolig designet af arkitekten Humberto Hermeto. Intet nyt hidtil, men når du ser denne store bolig og det omkringliggende område, kommer du til at se et andet perspektiv over ting. Bygningen har 5 suiter, opholds- og fritidsrum, men også et stort galleri til ejeren, som sandsynligvis er kunstner eller kunstner.

Hvad er imponerende ved en første øjekast er den uregelmæssige form, med det lodrette hul, som skal have forskellige anvendelser takket være de forskellige niveauer. Under et kontinuerligt tag er der udover værelserne et hus, rekreationsområdet, et sted elsket af alle. Hvert værelse giver et nyt perspektiv over bjergens skønhed ... Hvad mere kan du ønske? Der er også andre tiltalende elementer, der giver mulighed for at bruge fritid på en meget behagelig måde, såsom saunaen, poolen eller haven, der synes at tilhøre en anden verden, en bedre.

MoreINSPIRATION
  • Eksotisk brasiliansk hus designet af Humberto Hermeto
  • Norman Residence - unik på alle måder
  • Otte etagers bolig i Senri

Elevatoren sikrer kommunikationen mellem husets niveauer, fra galleriniveau til boligniveau. Den falske facade synes at være en skygge fra morgensolen, som afslører alt i et andet lys. Ud over de røde døre indbydes galleriet gennem skønheden i malerierne, mens det åbne rum, der tilhører det indre af boligen, synes at konkurrere med det. Hvert moderne møbel, hvert maleri, hver blomst, synes alle dekorative elementer at eksistere for at afsløre skønheden i hvert hjørne af huset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar