En kølig lille lejlighed med et smart og unikt design

Vi har set mange små lejligheder nu, så vi kan helt sikkert sige, at ingen af ​​dem selv kunne sammenlignes med denne. Dette er en 60 kvadratmeter lejlighed kendt som "Transformer Apartment". Det har en meget usædvanlig og meget smart indretning. Det er stort set kun et soveværelse rum, men det har et meget fleksibelt design. Det er organiseret omkring en mur. Nå, intet imponerende hidtil. Men hvad du ikke ved endnu er, at denne væg bevæger sig og på den måde tillader pladsen at blive omdannet.

Væggen gemmer et forsænket køkken med enkel indretning og rustfrit stålarmaturer. Det afslører også et indbygget underholdningsområde. Dette rum har et fladskærms-tv og multimedieopbevaring, og du kan få adgang til det fra køkkenet, stue og spiseplads eller fra soveværelset. Det er på grund af dets unikke evne til at rotere på sin akse.

MoreINSPIRATION
  • En anden lille lejlighed med et smart og åbent indretning
  • 50 kvadratmeter lejlighed med et ukonventionelt interiørdesign
  • Unik spansk lejlighed design

Væggen har et meget usædvanligt udseende. Den uigennemsigtige metalramme kontrasterer krydsfiner og de skarpe vinkler giver det et meget nysgerrig udseende. Lejligheden har også et soveværelse. Det er mere som en krog. Den har indbygget opbevaring og er dekoreret med hvide og gule nuancer. Indretningen af ​​denne lejlighed er faktisk meget interessant og usædvanlig.

De fleksible og roterende vægge giver stor fleksibilitet, og de giver også pladsen et moderne og unikt udseende. Det er helt sikkert en vidunderlig løsning for små rum. Faste vægge gør kun et rum mindre, fordi de fragmenterer det. I dette tilfælde er intet imidlertid permanent, og rummet er fyldt med skjulte eller skjulte overraskelser. {Found on coroflot}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar