En meget smart og smart udnyttelse af rummet i en 45 kvadratmeter lejlighed

Når du har et hjem med en lille gulvoverflade, skal du være klog over det og bruge rummet så godt som muligt. Men når dit hjem også er en loftslejlighed, bliver tingene endnu mere komplicerede. Formen af ​​væggene og de vinklede lofter gør det absolut ikke nemmere. Der er normalt mange døde hjørner i sådanne lejligheder. Det er fordi du ikke kan bruge disse mellemrum for meget, absolut ikke den måde du ville arbejde med en normal lejlighed.

Alligevel er der måder, hvorpå du kan gøre det bedste ud af en sådan situation. Det sker bare, at vi fandt et meget godt eksempel for dig. Dette er en lejlighed, der kun måler 45 kvadratmeter. Det er faktisk en mini-lejlighed i betragtning af størrelsen. Ikke desto mindre ser det ikke så lille ud. Værelserne synes ikke overfyldt og de skrå vægge synes ikke at være et så stort problem. Så lad os se, hvordan ejeren af ​​dette sted behandlede alle problemerne.

MoreINSPIRATION
  • Meget smart og kreativ brug af rummet i en 29 kvadratmeter lejlighed
  • 48 kvadratmeter lejlighed med en lys og funktionel indretning
  • Bright, luftig og smukt organiseret 43 kvadratmeter lejlighed

For eksempel er værelserne luftige og rummelige på trods af deres lille størrelse. Det skyldes for det meste, at en meget enkel og klar farvepalet blev brugt i kombination med moderne møbler, der har rene linjer, og det har ikke unødvendige funktioner. Den interne distribution var også velvalgt.

Der er opholdsstue, der også omfatter køkken og spisestue. Dette åbne rum har også en tilstødende terrasse, som også er lille, men ganske smuk. Der er mange ovenlys i hele lejligheden, og de gør loftet mindre invasivt. {Fundet på Alexander White}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar