En meget stilfuld pied-a-terre lejlighed i São Paulo, designet af Fábio Galeazzo

En pied-a-terre er de udtryk, der anvendes til at definere en lille boligareal beliggende i en stor by, og som bruges som en midlertidig anden bopæl. Det kan være et ejerlejlighed eller en lejlighed, og det er normalt meget enkelt og funktionelt designet. Denne pied-a-terre er beliggende i São Paulo, Brasilien.

Lejligheden er designet af Fábio Galeazzo og er meget stilfuld og har masser af unikke og iøjnefaldende elementer. Rummet gennemgik en seriøs renovering, som ikke kun var designet til at give det et mere moderne udseende, men også gøre det mere bæredygtigt. Lejligheden blev forvandlet ved hjælp af forskellige bæredygtige materialer som certificeret håndtering af træ, der også blev brugt til gulve for nogle af væggene. Der er også foretaget flere mere drastiske strukturændringer.

MoreINSPIRATION
  • Smuk 90 kvadratmeter lejlighed i São Paulo designet af Fábio Galeazzo
  • Kunstnerisk Pied-A-Terre På Manhattans West Village
  • Urban Forest Sao Paulo Indretningsdesign af Fábio Galeazzo

For eksempel måtte køkkenvæggene fjernes helt. De blev erstattet med en grøn oliven glas stil bar, perfekt til at gribe morgenmad eller til hurtige måltider. Sidevæggen blev dækket af graffiti. Farvepaletten, der anvendes til indretningen, omfatter jordfarver samt flere andre farver som lilla, blå, turkis, rød, grøn eller orange. Disse nuancer har været meget smukt kombineret, og de kan ses i hele lejligheden.

Med hensyn til møbler og dekorationer er de en blanding af nutidige og vintageelementer. Flere stilarter og påvirkninger kan observeres i denne lejlighed, men de kombinerer alle harmonisk under moderne elementers dominans. Belysningen her er meget smuk og indeholder en mangfoldighed af inventar, altid valgt perfekt til hvert rum. Valg af materiale og tekstur er også interessant. Det samme gælder for alle mønstre. Hvad der er særligt smukt om dette sted er den måde, hvorpå alle farver, teksturer og materialer fungerer perfekt sammen. Dette gør atmosfæren i lejligheden meget indbydende og behagelig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar