En vintage DIY pil marquee lys

Vintage markiser lys er blevet ganske populære i disse dage. Samtidig genererede de alle former for reproduktioner. De er ikke vanskelige at gøre så et DIY-projekt var uundgåeligt i dette tilfælde. Så hvis du vil lave din egen, her er instruktionerne og listen over forsyninger, skal du være påkrævet for projektet. Først samles materialerne. Du har brug for en klods af globe lys, krydsfiner, en 6-tommers bred aluminium blinkende, et stik stik, en boremaskine, tin snips, skruer, en wire stripper, elektrisk tape, en skruehætte og beskyttelseshandsker.

Start derefter med at tegne pilens form på krydsfiner. Sørg for, at målene er rigtige, og skær derefter formen ud med puslesaven. Skru derefter et stykke krydsfiner over pilens bagside. Bestem, hvor du vil have pærer til at være og markere pletterne. Så bor et hul på hvert mærke.

MoreINSPIRATION
  • DIY Vintage Mold Tin Strand Lights
  • DIY Marquee Sign med LED Globe Lights
  • DIY hængende termosdisplay

Det næste skridt er at skrue pærerne fra lysstrengen og skubbe stikkene gennem hullerne fra bagsiden. Derefter, efter at du har målt ydersiden af ​​pilen, skærer du et stykke blinkende længe nok til at passe udenfor. Skru det på plads, og skru derefter pærerne op. Nu er dit projekt færdigt, og du har en dejlig vintage dekoration til dit hjem, der ikke var det svært at lave. {Fundet på dejliginde}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar