Helt udsøgt hvid lejlighed

Dette yderst udsøgte og attraktive hus ligger i Strand og har stort rum og er meget luftigt, hvilket gør det meget behageligt at bo. Vinduerne i huset er store, hvilket sikrer tilstrækkeligt naturligt lys i huset. De franske dobbelte døre og de høje lofter giver et stilfuldt og smukt udseende til huset.

Husets hvide pigmenterede trægulve og billedskinner tilføjer mere nåde til huset, hvilket gør det meget attraktivt. Stuen i huset har rigelig plads til en sofa og et spisebord og er meget luftigt og godt oplyst med masser af naturligt lys. Soveværelserne har garderobeskabe giver opbevaring og åben til gården.

MoreINSPIRATION
  • Lejlighed med stilfulde møbler og hvide vægge
  • En anden lejlighed med turkis accenter
  • Et utroligt, helt fantastisk hus i London

Badeværelserne er rummelige og har badeværelser og har hvide fliser med vinduer. Badeværelserne i huset er meget smagfuldt færdige. Det vigtigste af ethvert hus, køkkenet har også stor kapacitet til opbevaring og er også hvid og færdig på en stilfuld måde. Der er pelshængere i den indbydende og smarte hall i huset. Huset har en fantastisk beliggenhed og er godt forbundet med de andre dele af byen med bus og metro. {Found on objektdata}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar