Abstract Coín Courthouse af Donaire Arquitectos

Mønt Courthouse designet af Donaire Arquitectos er beliggende i Malaga, Spanien. Bygningen har i sig to forskellige områder: Den ene har en højde og den anden, der har to niveauer. Det første indtryk, det skaber, er det med en imponerende konstruktion, og det er ikke kun på grund af materialerne, men også på grund af form og farve. En af de mest interessante ting er eksistensen af ​​nogle metalstrimler, som ikke tillader direkte indgang til sollyset om dagen, og som forsvinder om natten, har bygningen altid den samme ensartede farve.

Der er også nogle klare linjer, der kan bemærkes, og som giver et interessant billede til hele stedet. De anvendte materialer: sten, metal, glas viser, at der er et sikkert miljø, hvor folk føler sig trygge. Stenkælderen, metalstrukturen, glasvinduerne, der tilføjes til det succesrige interiør, gør ikke andet end at bevise den høje kvalitet og standarder.

MoreINSPIRATION
  • The Black House af Andres Remy Arquitectos
  • Afslappende Luksus Vandfald House af Andres Remy Arquitectos
  • Råsten og træhus i Buenos Aires

Formularerne er ikke almindelige, tværtimod giver de nye perspektiver over ting. Brugen af ​​hvide lofter og sorte gulve og nogle grå pletter understreger elegance og enkelhed, mens brugen af ​​træ og de brede glasvinduer får folk til at tænke på de traditionelle retshuse. {Found on archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar