Hvordan man opnår en eklektisk stil

En stil, der er ægte eklektisk, er svært at desegregere og kategorisere og klassificere. Eklektisk stil er per definition en blanding, der matcher, bryder reglerne, omfatter moderne og vintage, er subtil og showoff.

Enhver, der er tiltrukket af den eklektiske, er en person, der værdsætter skønheden i en værdig genstand, som graviterer mod det unikke og ekstraordinære. Eclectic stil, for al sin udadtil selvtillid, er dybt personlig.

Selvom stilen selv omfatter begreber som "regler er lavet til at blive brudt", og "hvis du elsker det, så vis det." Men det betyder ikke, at vellykkede eklektiske rum er kaotiske og helt tilfældige. De fleste bruger en ironisk balance af genre, form, farve og mønster for at skabe et dejligt eklektisk sammenhængende rum. Selv om alle sager er forskellige (som er den eklektiske stil skønhed!), Er der nogle tankeprocesser at overveje i at skabe dit eget personlige eklektiske opholdsrum.

Moderne eklektisk.

Eklektiske rum, der er bygget omkring et fundament af nutidige stykker kaldes moderne eklektisk. De er langt fra klassisk moderne stil, fordi der altid er et unikt twist tilføjet pladsen for at frembringe en eklektisk appel. Sig dit rum har moderne belysning, stole og tilbehør i sin kerne. Det eklektiske twist kunne være et traditionelt touch eller to, som en behagelig sofa med bløde kanter og nogle farvede glas.

Sofistikeret eklektisk.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man opnår en moderne stil
  • Hvordan man opnår en traditionel stil
  • Hvordan man opnår en vintage stil

Et elegant og sofistikeret rum i hjertet kan være formelt eller truende. Men et sofistikeret eklektisk rum er indbydende og charmerende. Hvis du har en smag på finere møbler - kurverne til en fransk tømrertestol, for eksempel - men undviger den iboende formalitet i et rum, der helt består af sådanne stykker, overveje at skabe et sofistikeret eklektisk rum. Bland møbler

Hverdagens eklektiske.

Hvad hvis du bare kan lide ting, der hverken er super moderne eller stærkt slidt? Et sted i midten? Jeg kalder denne mellemste "hverdagens eklektiske." Stadig iboende stilfuld og redigeret, er det daglige eklektiske rum en kombination af interessante stykker, der ikke svinger for langt på den ene eller den anden måde i farvekontrast eller genreforskelle. Hverdagens eklektiske stil er mere subtil end andre eklektiske versioner - indrammede stykker kan have forskelle i indhold og stil og medier, for eksempel, men de vises på en sådan sammenhængende måde, at de synes at være ment for hinanden.

Vintage Eclectic.

Endelig kommer vi til vintage eklektisk. Denne stil er løstere end de andre versioner af eklektisk indretning. Vintage eklektisk trives på det absolut uventede. Her kan du blande mønstre med hensynsløs opgave, sammenlægge stykker, der har meget lidt til fælles, og introducere selve high-end med de meget ydmyge. Lad ikke pladsen blive en catch-all for junk, selvom. Hold de ting, du elsker, redigeret og afbalanceret. Leggy møbler kan afbalancere mere robuste, chunkier stykker; varme træfarve kan mætte den meget farverige; og en række blandede farver og mønstre kan dele almindelige toner.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar