Hvordan man opnår en fransk landestil

Når du tænker på et fransk landskab, uanset om du nogensinde har været eller ej, forestiller du sandsynligvis noget som en forvitret stald midt i lavendelmarker og muntert solskin. Fransk landstil er en misundelsesværdig blanding af elegance og ydmyg enkelhed. Det er givet troværdighed af sin gamle verden æstetik, styrket af stabilitet og tilstedeværelse af rustikke finish, og tidløst tiltalende med raffinerede kurver og detaljer.

På grund af sine iboende kontraster og dens varme og afslappet elegance fungerer fransk landestil også i gamle slotte som i landhuse og elegante herregårde bygget i dag. Ikke mange mennesker kan modstå en stil, der er så rig på udsmykkede detaljer, men det er så usædvanligt som et træhus. Læs videre for at finde nogle ideer til at indarbejde stilen i dit eget rum.

Blandemønstre.

Nogle af den iboende charme i fransk landindretning kommer fra blandingen af ​​trykkerier og mønstre i tekstiler. Kombinationerne behøver ikke at være blatant eller dristigt forskellige fra hinanden for at være harmoniske. Tænk på parring toile med gingham, striber med blomster. Nøglen er at koordinere farveskemaer i mønstrene.

Blanding af rustikke og raffinerede stykker.

I fransk landstil er kontrasten mellem detaljer, der læner sig mod udsmykkede, indviklede og elegante detaljer og detaljer, der er ru, rustikke og rå, en stor del af stilens charme. Ikke genert væk fra at inkludere et elegant stof i et rum, der bærer klumpet, knobby træ. Vis off the scuffs og dings og chippiness af en gang-elegante møbler. Par udendørs elementer, som lanterne stil vedhæng i skarpe indendørs rum.

Friendly, Understated Elegance.

Selv om stykkerne selv har en tendens til at have elegante detaljer, er det overordnede udseende af fransk land mere cottage-y end europæisk-chic. Spiseborde i franske landekøkkener tendens til at være store, simpelthen formede og matte (kedelig voks eller lavglans finish), mens ledsagende stole bærer de stilistiske kurver og udskæringer.

MoreINSPIRATION
  • Rustik fransk Country House
  • Chic og indbydende fransk land køkkeninteriør
  • Hvordan man opnår en marokkansk stil

Ladderback spisestole er almindelige i franske landekøkkener. Farver er normalt mere på den "søde" side af ting - lyse, naturlige siddepladser huse farverige provencalsk print stoffer. Sørg for at tilføje dybde til ethvert rum med en række forskellige teksturer, herunder, men ikke begrænset til, vævede kurve, trådkurve, keramik, træskærer og keramik.

Patina & Naturmaterialer.

Det er ikke ualmindeligt at se godt slidte stykker inden for fransk landsstil. Rusted metal møbler, historisk scuffed belysning og maling-chipped stykker giver visuel interesse og tekstur, varme til rummet og en charmerende levet i føler.

Den ydmyge enkelhed udstråler fra franske landgipsvægge, klumpede bjælker, forsigtigt udskåret træ og vævede teksturer. Gulv af sten, mursten eller hårdttræ er værdige og klassiske. Livets patina, der er godt levet, er tydeligt i detaljer igennem et charmerende, varmt fransk landrum.

Franske møbler.

Det siger nok nok, men jeg siger det alligevel - en måde at virkelig bringe den franske landestil hjem er at indarbejde antikke franske møbler stykker ind i rummet, selvom det ikke synes at være beregnet til et sådant stykke. Placering af et fransk kommode i badeværelset, som du ser på dette billede, er et perfekt eksempel. Parret med andre feminine håndtryk (blomstertæpper og tapet, skulpterede spejlkanter, silke skyggede sconces), giver dette franske stykke varme og klassisk landstil.

Traditionelle motiver.

Vælg elementer, der afspejler det provencalske landskab for at bære din æstetiske gennem. Landlige temaer som roosters, toilje, oliven, solsikker, druer og lavendel er dejlige komponenter til at føje til ethvert fransk landformet rum.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar