DIY væghyller: Smukke akrylhylder på vægge eller i Windows

Har du nogensinde tænkt på dig selv, "Det ville være rart, hvis jeg kunne hænge en hylde eller to i vinduet. Alt det naturlige lys! "Eller:" Jeg har brug for mere akryl i mit liv. Hylder? Kan jeg lave akryl hylder? "Her er nogle gode nyheder: Du kan DIY væg hylder, lavet af akryl, og hænge dem på væggen ELLER i vinduet. Sådan et klassisk, moderne udseende i begge situationer. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du laver dem og hænger dem i vinduet, selvom du nemt kan skifte brakets retning for en enkel væginstallation.

Nødvendige materialer:

  • 3/4 "akrylplader, skåret i størrelse
  • Højre vinkelbeslag (fire pr. Hylde)
  • Skruer
  • Guld spray maling
  • Niveau, bor og forskellige størrelser af boremaskiner

Til at begynde med skal du markere på akrylbeskyttelsespapiret, hvor du borer hullerne til dine parenteser. Ved vægmontering skal du fastgøre beslagene i forbindelse med placeringen af ​​tappene i din vægramme. Ved vinduesinstallation skal du sætte to beslag på hver ende af din hylde.

Markér disse klart og præcist. Akryl er mindre tilgivende end træ, når det drejer sig om boring, så du vil være sikker på at ramme det rigtige sted med din borekrone første gang.

Når du er færdig med at markere alle de huller, du har brug for med dine beslag, skal du sætte dem forsigtigt i et godt ventileret område oven på en dråbe klud. Læg let på beslagene med guldspraymaling.

Placer skruerne (sørg for, at de er kortere end akrylens tykkelse) på en papirplade, og spray dem også let. Dette sikrer, at skruehovederne har samme farve som beslagene, når du går hen til installere dem.

Du skal bruge tre størrelser af borekroner til at skabe den korrekte størrelse af hul til dine beslagskruer. Start ganske lille, og vælg derefter boren, der passer præcis til skruen, og vælg derefter en borekrone imellem dem.

Begynd med en lille boring, bor præcist vinkelret gennem midten af ​​dit hulmærkning. Brug også en stabil hånd og lad ikke borekronen "fange og trække" ind i akryl. Vær altid klar til at trække boret bagud ud af hullet, hvis det begynder at gribe.

Pas på ikke at bore hele vejen gennem din akrylhylde, eller du vil have huller i toppen af ​​din hylde efter installationen. Husk også, at den originale borekrone vil være ganske lidt mindre end den faktiske skruestørrelse for at fastgøre beslagene.

Flyt op to eller tre størrelser i borekronen og bor i de samme huller, hvilket gør diameteren lidt bitter med den større borekrone. Akryl er tilbøjelig til at revne, hvis du forsøger at lave et stort hul ud af det blå; Men det vil danne smukt, når du vokser hullet trinvist.

Tip: For at sikre, at du ikke går helt igennem akryl, skal du måle spidsen på din borekrone, så den er lige kortere end akrylens tykkelse, og læg et stykke tape på borekronen, så kanten af tape markerer den maksimale dybde, du kan bore.

Akryl og boret kan blive temmelig varmt, når du borer. Sørg for at fjerne boren ofte under boringen, og få akrylspåner ud af boringen, så det maksimerer borevirkningen. Gentag for den største borekrone.

På dette tidspunkt skal du have alle hullerne boret gennem undersiden af ​​dine DIY væghyller, og de skal være den nøjagtige størrelse for dine beslagskruer.

Den øverste side af dine hylder vil se uberørt (forhåbentlig?).

MoreINSPIRATION
  • DIY Faux Akryl Fotorammer
  • Sådan Opcycle gamle skuffer i væghyller
  • Wall Copper Message Board

Med hullerne boret i dit akryl er det på tide at fjerne beskyttelsesdækslet på undersiden (boret) siden af ​​akrylhyllerne.

Fastgør beslagene (når de er grundigt tørre) med guldskruerne.

Som du kan se i dette, ændrede spraymaling ikke skruerne på skruerne, så meget som guldfarverne går. Men det gør en forskel med hovedfargen ved siden af ​​beslaget.

Med beslagene fastgjort til din DIY væg hylder, er det tid til at montere den til væggen (eller vinduet). Placer dem på dit ønskede sted, og sikret derefter niveau.

Når de er på niveau, skal du montere dine akrylhylder med 2-1 / 2 "træskruer (guldhoved foretrækkes, male dem hvis du har brug for det).

På dette tidspunkt kan du fjerne beskyttelsesdækslet på toppen af ​​dine akrylhylder.

Er de ikke smukke?

Her er et glimt af dine akrylhylder i vinduet. De ville også se godt ud som væghyller. Fordi klar.

En fordel ved at have akrylhylder i vinduet er overflod af naturligt lys og mulighed for planteliv.

At være klare og gennemsigtige, holder akrylhylder i vinduet det synligt lette udseende på en elegant og moderne måde.

Hold hyldeindretningen minimal for at lade hylderne skinne. Når du bestiller dine skræddersyede acrylhylder, kan du vælge en poleret sidekant. Det er dog ganske dyrt, så vær forberedt på at fordoble eller tredoble prisen på dit akryl, hvis du vælger at polere kantene.

Dette eksempel har ikke poleret kantene på akrylhyllerne, så de er lidt uigennemsigtige. Polering ville naturligvis se dejligt, men vi er også helt tilfredse med dette udseende.

Når bunden af ​​dine DIY væghyller ser så smuk ud som på forsiden og toppen, ved du, at du har snuble på en god ting.

Vi håber du nyder dette moderne twist på DIY væghyller ved at bruge akrylplader som et unikt reolmateriale. Glædelig DIYing!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar