Tilføj en lille charme til dit soveværelse med et unikt DIY natbord

Som vi tidligere har nævnt, er DIY-projekter en fantastisk måde at personliggøre dit hjem på. De giver dig mulighed for at føje et personligt præg til indretningen, og de giver dig også mulighed for at vælge design, form, størrelse, farve osv. I soveværelset. Dette er en meget velkommen detaljer, fordi dette rum skal være særligt indbydende, hyggeligt og indbydende . Så her er et par DIY projekter, der kan vise dig hvordan man laver sengeborde til dit soveværelse og ikke kun.

Ostkasse natbord.

Disse ostkasse natbord kan laves om kun 30 minutter. Du skal bare bruge kasser, nogle hjul, bolte, møtrikker og skiver. Tag en ostkasse og drej den på hovedet. Markér hvor du vil have hjulene til at være og bor hullerne og fastgør dem med bolte. Drej derefter kassen over og læg skiverne over boltene. Fastgør møtrikkerne til hver af boltene, og natbordet er færdigt. {Fundet på designsponge}.

Enkelt bord.

Dette er et design til et meget simpelt og rent sidebord. For at gøre det har du brug for en hammer, en håndsav, en slibeblok, noget tømmer og en kasse med trådspik. Begynd ved at bygge rammen. Skær tømmeret og monter og sidepanelet ved hjælp af negle. Derefter færdiggør rammen ved at samle de øverste og nederste paneler. Start derefter med at lave skuffen. Sørg for at kontrollere målingerne to gange for at være sikker. Skub skuffen ind i rammen, og du er færdig. {Fundet på designsponge}.

Unikt natbord.

Her har vi en simpel og elegant natbord. For at gøre det har du brug for et lille træbord, målebånd, en fyrplank, en boremaskine, træskruer, malingssprøjte, et stiksav og slibepuder. Hvis bordet ikke har den ønskede højde, kan du klippe benene ved hjælp af stiksavet. Så sørg for at fjerne den eksisterende maling eller lak. Skær bordet i halvt og giv det en endelig slibning. Påfør malingen og lad den tørre. Mål derefter bredden og overfør dimensionerne til træbeklædningen, skær den til størrelse og læn dig op i bordet mod væggen. Markér kanterne med en blyant, bor nogle huller til propperne og fastgør den endelig til væggen. {Fundet på stedet}.

3 $ natbord.

Dette er et andet meget simpelt design til natbord. Denne er lavet af kasserede vinbokse. De blev simpelthen stablet ved siden af ​​sengen og omdannet til natbord. At gøre noget lignende er meget simpelt. Bare find nogle kasser og pletter dem. Lad dem tørre og de får et meget flot rustikt udseende. {Fundet på jacquelynclark}.

Lille stige.

MoreINSPIRATION
  • Smukke Sengebord Alternativer
  • 5 usædvanlige natbordskompensatorer
  • 5 Enkle og opfindsomme DIY sengebordslamper

En stige kan også bruges til at lave et originalt og genialt natbord. Tanken er at bruge en dobbelt stige og at læne den mod væggen. Hvis det er for stort, kan du klippe det med en sav til de rigtige dimensioner. Trinnene vil tjene som hylder til bøger, et vækkeur, et glas vand eller noget andet du har brug for. Rummet nedenunder kan også bruges til at gemme noget som en boks.

Bunke af bøger.

Dette natbord er lavet af en flok bøger. At gøre noget lignende er meget let. Du skal bare samle nogle bøger, stable dem og sikre dem med et bælte. Den samme idé kan bruges til at oprette et originalt sofabord. Få kreativ og forbedre designet, hvis du vil.

Bedside fra paller.

Paller er ekstremt alsidige og vidunderlige til alle slags DIY projekter. Dette natbord er f.eks. Lavet af en træpalle. Du skal bare bestemme dimensionerne og derefter skære pallen. Vedhæft de stykker, du har fjernet til siderne for at skabe en fin ramme, og der har du det: Et flot, enkelt rustikt natbord med et opbevaringsrum.

Flydende.

Disse små vægmonterede sengeborde er perfekte til små rum. For at gøre dem har du brug for træ, L-parentes, trælim, små efterbehandlingskværn, en skruetrækker, en hammer og hardware til at montere dem på væggen. Skær træet til de ønskede dimensioner og monter det ved hjælp af negle. Derefter fastgør to L-beslag til den lange kant af topstykket med skruer. Derefter fastgør de to sidestykker til kanterne af toppen ved hjælp af trælim. Placer det resterende stykke træ på toppen af ​​de to sidestykker og lad limen tørre. Forstærge leddene med negle og tilføj de sidste hånd.

Foldestol.

Der er mange andre ideer, du kan bruge til at lave nogle meget interessante natborde. For eksempel i stolen kan en stige være meget nyttig til hængende tøj og tilbehør. Du kan få en lille en omdannet til natbord og bruge den til at gemme bøger, men du kan også skifte mønstre og have en anden til den anden side af sengen. Her har vi et meget simpelt X-formet sengebord, perfekt til vækkeuret.

Klassisk stol.

Hvis du ikke ønsker at gå igennem for mange problemer med at skabe et sengebord eller natbord, kan du altid forbedre og omklare andre møbler. For eksempel ville en stol gøre en stor sengebord. Du behøver ikke engang at ændre sit design. Det er dets funktion, der skal ændres.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar