Tilføj tropisk charme til din baggård ved at vælge Palmer

Når du kommer til at forestille dig en tropisk destination, er det som regel et sted med palmetræer. Palmerne vokser i varme klimaer og de er et symbol for troper og ferier. Der er mere end 2000 slags palmetræer, og de kan bo i forskellige områder, fra regnskove til ørkener. Dette gør dem meget alsidige og giver os mulighed for at overføre dem i vores egen baggård.

Palmer er oftest forbundet med en tropisk øs skønhed eller med en oase, hvilket gør dem meget populære. Hvem ville ikke have deres baggård se ud som en oase eller som et rum, hvor man kan slappe af og føle sig som om du er på ferie. Du kan slappe af i palmeens skygge og glemme alle dine problemer.

MoreINSPIRATION
  • Opret din egen tropiske have
  • Tropical Desroches Island Resort
  • Ultimate Vacation på Tropical Island Paradise Superyacht

De er meget værdsat for deres symbolik, og folk nyder at kunne se sig selv langt væk på en ø. Visse arter af palmetræer kan overføres i moderate klimaer, så det er muligt for dig at få en eller flere i din have. Det er også almindeligt for palmer at blive plantet sammen med udendørs poolen. De giver skygge og deres imponerende statur og form gør dem til at skille sig ud. De ses ofte i resorts, men du kan oprette din egen udvej i din baghave. Du skal bare sørge for, at designet er afbalanceret og at bruge naturlige materialer.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar