Her er 6 overraskende forbedringer af hjemmet, der får dig mest bang for din buk, når du sælger

Zillow, den hjemmeside, der værdsætter boligejendomme i henhold til salg i lokalområdet, har lige udgivet en rapport om, hvordan man kan tillægge, før man sælger dit hjem. Deres forskningsteam kigget på de 100 mest almindelige vilkår, der blev fundet i hjemmeoversigter fra de sidste par år for at identificere tendenser for, hvad folk søger i et nyt hjem. De kiggede dybere for at finde ud af, hvilke af disse ønskesedler, der returnerer de fleste penge til investeringen.

Hvis du tænker på granit bordplader, trægulve eller en ny udendørs dæk øverst på listen, kan du blive overrasket over at læse, at ingen af ​​disse tre er nævnt. Faktisk er de fleste af de seks bedste forbedringer i hjemmet, der kører rentabelt salg i dag, uventede. Og nogle koster ikke mange penge at tilføje.

1. En vin køleskab

Selv et lille køleskab uden for disken kunne tilføje tusindvis af dollars til dit hjems salgspris. Billede: Harvey Jones

Sælgere, der havde et vinkøleskab i deres boligfortegnelse, solgte deres hjem for 22 procent mere end tilsvarende lister. Trenden var særlig stor på vestkysten, med Los Angeles øverst på listen.

Numrene: Du kan tilføje et vinkøleskab til dit hjem for så lidt som $ 150. Mange stilarter kan være fritstående og skal bare tilsluttes. For et problemfrit udseende, udskift et køkkenskab med et vinkøleskab. I betragtning af at du måske får titusinder af dollars tilbage på en lille investering, er denne opgradering en, du bør ikke springe over.

2. En dampbad

Værdiværdi før du sælger dit hjem ved at installere et simpelt dampbad. Billede: Fire Square Builders

At have et glasindesluttet dampbad er som at tilføje et wellness-spa til dit hjem. Og købere er på jagt efter en, især i koldere steder som Chicago. Of alle seks opgraderinger på denne liste, sTeam showers er den vare, der tilbyder den største salgsprisstigning. Hjemme reklamer dampbrusere solgt til 29 procent mere end lister, der ikke nævner en.

Numrene: Omkostningerne til installation omfatter typisk opgradering til et glasbrusekabine, opdatering af fliserne, tilsætning af et dampgenereringssystem eller en udstødningsventilator og VVS. Ifølge Zillow kan omkostningerne variere fra $ 2.500 til $ 10.000, afhængigt af om du starter fra bunden eller opdaterer et eksisterende brusebad.

3. En pizzaovn

Denne have oase har en udendørs pejs og en brændeovn med ovn. Billede: Paradis restaureret

Bemærk en tendens her? Det ser ud til, at købere, der er villige til at bruge mere på et hjem, er store på mad og velvære. Pizzaovne er normalt en udendørs funktion og er meget nemmere og billigere at installere udenfor, selv om du også kan tilføje en pizzaovn indendørs også.

Numrene: Hjemmehandlere, der havde en pizzaovn, fik 26 procent mere til deres hus end dem, der springede over den enkle opgradering. Du har ikke brug for meget plads til at tilføje en pizzaovn i din baggård eller terrasse, hvilket gør det til en god måde at øge værdi, før du sælger dit hjem. En færdiglavet pizzaovn kan afhentes i en boligforbedringsbutik for så lidt som $ 350.

4. Professionel køkkenudstyr

En professionel kokkens køkken har alt, hvad en seriøs kok har brug for til at oprette gourmetretter. Elementer omfatter en multi-brænder gaskomfur, stort køleskab, en eller to ovne, kraftig opvaskemaskine og industrielt udstødningssystem. Billede: Boston Magazine

Søgeordet for "professionelle apparater" satser højt hos købere. Et pro køkken er mere end kun rustfrit stål apparater; Apparater er ofte kommerciel karakter, designet til dem, der er lidenskabelige med madlavning.

Numrene: Hjemme med professionelle apparater tjente en 29 procent højere salgspris over lignende lister, der ikke nævner dem. Nogle mærker, som "Sub-Zero-køleskab", tjente sælgere en imponerende 38 procent stigning. Professionelle apparater starter omkring $ 1200 for opvaskemaskiner og $ 5.000 + for top-of-the-line gasområder og køleskabe.

5. Opvarmede gulve

Under stenen i dette smukke soveværelse med udsigt bevæger strålende gulvvarmerør varmt vand gennem gulvet for at opvarme gulve og hele rummet. Billede: McClellan Arkitekter

Gulvvarme er en luksuriøs facilitet at have. Forestil dig at vågne op på en kølig morgen og træde barfodet på varme gulve. Nå er hjemme købere på udkig efter denne opgradering i deres næste hjem, hvor købere betaler 24 procent mere over hjemmets forventede værdi for det.

Numrene: Installation af opvarmede gulve kræver konstruktion. Systemet skal gå under gulvet, hvilket kræver, at ejerne skal rive den eksisterende gulv ud og erstatte den. Ifølge Zillow bør boligejere forvente "at betale mellem $ 5 og $ 10 pr. Kvadratfod" - ikke med gulvbelægningen - at installere et system.

6. Solpaneler

Solpaneler er en stor investering i første omgang, men betaler over tid i elektriske regningsbesparelser. Billede: Zero Energy Design

Denne miljøvenlige opgradering er rentabel, især i den laveste pris, hjemme-niveau på entry level. Home listings reklame "solpaneler" gav et gennemsnit på 21 procent over det forventede hjem værdi. Når man kigger specifikt på de lavest prissatte boliger på hjemmehøjde, fik sælgere en kæmpe 40 procent mere, hvis solpaneler blev medtaget.

Numrene: Solpaneler er prissat i henhold til "per watt of energy", de genererer.Zillow rapporterer, at "det gennemsnitlige amerikanske hjem med solenergi har et 6 kW system, der betaler mellem $ 2,71 og $ 3,57 pr. Watt." Det giver op til et sted mellem $ 10.000 og $ 15.000 for et solpanel system efter føderale skattekreditter.

Sådan tilføjer du værdi før du sælger dit hjem

Når du overvejer, hvordan du kan tilføje værdi før du sælger dit hjem, skal du tænke på, hvad der giver mest mening i din region. En dampbad eller gulvvarme kan være mere populær i koldere klimaer. Solpaneler eller en udendørs pizzaovn er bedst i områder med mere solrige dage.

Start med de nemmere, mere overkommelige projekter, der tilføjer en gourmet effekt til dit køkken og en spa føler til dit badeværelse og se dit hjem stigning over konkurrencen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar