Indstillinger, der tilføjer varme til en moderne stue design

Findes du selv tiltrukket af moderne stueindretning men bekymret for, hvordan man opvarmer det til det virkelige liv? Du er ikke alene. Linjerne og designen af ​​moderne stil er flydende over tid (nutidens moderne er ikke det moderne design i 2025), men i øjeblikket involverer de en smule minimalistisk modernisme, som har potentialet for æstetisk sterilitet. Her er nogle muligheder at overveje for nemt at opvarme din moderne stue, så du har det bedste fra begge verdener - et stort, rent lined design med masser af velkomst og opholdskraft.

Dybvandsfarve.

Fordi moderne stuermøbler ofte er rene og vinklede, kan æstetikken virke mere stiv og kold, end det antages at være. Blødgør følelsen af ​​hele stuen ved at lægge et fundament af dæmpet, dyb og / eller varm farvning på væggene.

Kontrast Piping.

Der er noget iboende blødgørende og venligt om to-tone møbler, og kontrastrør på moderne stue møbler er så indbydende som det er klassisk. Især når farverne selv er neutrale og beroligende, som f.eks. På denne æggeskal-og-stål-blå sofa.

Animal Reference.

Fra faux taxidermi til vægkonst, statuer til tæpper, dyreprints, mønstre og referencer kombinerer adeptly moderne nutid til det elegante dyreliv med dyrets naturlige natur. Selv i et rum, hvor højglans, reflekterende overflader og glamour er det, bringer reference til dyr hele rummet til et absorberbart og virkelig indbydende niveau.

Varmt lys.

Som skinnende metallisk, abstrakt eller moderne som din stuers lysarmatur kan være, vil optagelse af pærer med varme lumen skabe en øjeblikkelig blødgøring af rummet. Dette er en særlig effektiv balance for at strejke i den moderne stue, da belysningen strækker sig over hele rummet, ikke kun påvirker en visuel oplevelse.

Lag af lag.

Uanset om din første kærlighed er layering prints foran spejlet på mantelen, eller blander otte kaste pude på sofaen eller stabling af gulvtæpper, er layering et glimrende design valg til at blødgøre et rum. Kant og linier forsvinder ikke (hvilket er vigtigt i moderne design), men de slør lidt, når de er lagdelt. Disse ovalt sofabord med nestingstype har en fremragende lagringsk appeal og tilføjer dybde (som normalt = varme) til denne neutrale monokromatiske opholdsarrangement.

Tropisk løv.

MoreINSPIRATION
  • Rustikke træmøbler til stuen
  • 11 Living Design ideer til dit hjem
  • Seks måder at designe et mere indbydende stue på

Mens de dage, der matcher trykt polstring til gardiner (og endda tapet og gulvbelægning) er historie for mange, forbliver rester af de dejlige udskrifter stadig for at skabe en følelse af komfort i den moderne stue. Tropiske blade og andre relaterede udskrifter er altid velkomne i en moderne stue. En kastepude med frondtryk giver for eksempel en sofistikeret dosis.

Naturligt træ.

Kornet og de mangefarvede egenskaber af rå, eksponeret og naturligt træ er en smuk tilføjelse til det moderne stue rum. Ikke alene bringer den neutrale farve af træ varme ind, men den iboende variation i trækornet og -formen bringer organiske og naturelske elementer til den moderne indretning.

Teksturerede tekstiler.

Naturlige stoffer og væve har en tendens til at have en indisk indbydende tekstur til dem. Tænk på tweed, uld og linned, til eksempler. Deres udseende efterligner den subtile ujævnhed, der udstilles i naturen selv, i træbark, klippeflader og den uklar sky selv. Mens silhuetten af ​​et stykke kan være bestemt moderne eller moderne, kan polstringene blødgøre det helt op.

Planteliv.

Grønt planteliv, i små og store doser, giver en iboende friskhed og blødhed til den moderne stue, uanset mange andre faktorer. Placer en større potteplante i hjørnet af stuen eller en mindre pottegrøn på kaffebordet eller i bogreol.

Plaid Touches.

Lad os være rigtige i et øjeblik: Få indretninger er så hyggelige som plaid. Plaid polstring, vægge, kaster pude, tæpper osv. Uanset hvor og hvor plaid finder sig selv, føler de nærmeste omgivelser venligere, mere velkendte og indbydende. Plaid arbejder i det moderne rum, men på grund af sit solide klassiske gittermønster gør de to stykker en fremragende parring.

Sinkbar sæde.

Du kan have møbler med flotte linjer, der stadig er komfortable, som det fremgår af denne pæne moderne sektion, som er nøglen til en varm og indbydende stue. Få mennesker ønsker at sulte i et rum, hvor møblerne er tæppe eller ubehagelige, men det modsatte er sandt i en moderne stue med smukke siddepladser, som du kan synke ind og forblive et stykke tid.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar