Adega Casa da Torre Winery

Jeg ved ikke om dig, men jeg ved ikke meget om vingårde. Jeg forestiller dem som mellemrum omgivet af en masse træ og med en rustik og charmerende følelse. Faktisk kan jeg godt forestille mig, at en vingård ser ud som denne bygning. Dette er Adega Casa da Torre vingård. Det er beliggende i Portugal, og det gik for nylig gennem en række ændringer.

Ændringerne skyldtes lovbestemmelserne og skulle gøre stedet mere hygiejnisk og gunstigt for at skabe fantastisk vin. Winery gik fra Lurvet til opskalere. Dens design og struktur skulle genskabes, og designerne måtte genoverveje hele sagen. Dette er tilfældet, hvor nye regler og behovet for at følge nye regler gjorde stedet bedre og skabte en entusiasme for at producere endnu bedre vin.

MoreINSPIRATION
  • Casa da Torre, en moderne vingård i Portugal
  • Strobl Winery: En ombygget østrigsk vinkælder
  • Three Piece Winery Counter Set

Anlægget skulle omformes. Den sydlige og vestlige side måtte være beskyttet mod solen. Når alle ændringerne er gennemført, ser det sådan ud til, at vingården nu ser ud. Indgangen er på den østlige del. Strukturen har et lamineret tømmert tag, og indenfor er trævarerne blevet udskiftet med rustfrit ståludstyr. Alt er nu mere funktionelt og mere hygiejnisk, og disse ændringer medførte også et nyt design og et nyt nyt udseende til vingården, men uden at mindske sin rustikke charme. Træ og sten udvendig er smuk, og bygningens design og form er også tro mod traditionelle arkitekturelementer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar